Pretraži

Ne prestaje da osvaja svetske modne piste: Marija Žeželj u komadima poznatog dizajnera „pokorila“ Nedelju mode u Parizu (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:marijazezelj

Manekenka i influenserka Marija Žeželj ne prestaje sa nizanjem modnih usphe, te je tako i sada prošetala na Nedelji mode u Parizu. za prestižan prend po imenu Zuhair Murad, za čiji je brend već imala priliku da bude model u nedavnoj kampanji.

Svoju karijeru je počela još u tinejdžerskim godinama kao jutjuber na našim prostorima, a u to vreme se našla rame uz rame sa svojom dobrom prijateljicom Janom Dačović. Marija je otišla korak dalje od influenserske karijere pa se upustila u manekenstvo. Ona ni danas ne zapostavlja svoje društvene mreže, ali joj je glavni posao moda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

Od kada se upustila u svet modelinga Marija je bila lice koje se našlo na fotografijama raznih kampanja, a jedna zbog koje je ona najponosnija je definitivno saradnja sa Rijaninim brendom “Fenty Beauty“.

Pored Fentija, Marija je bila model i na Armanijevim revijama, ali i mnogim drugim, a sada je imala priliku da još jednom ponese savršene komade Zuahira Murada na Haute Couture Nedelji mode u Parizu.

Dok je Kendal šetala po Luvru, Marija je pak prošetala savršene haljine ovog svetskog dizajnera koje oduzimaju dah, a da su svi ponosni na njen uspeh u prilog tome govore mnogobrojni komentari koji se mogu naći ispod njenih fotografija.

“Ovo je savršeno“, “Svaka čast“, “Uspela si“, bili su samo neki od komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

Da ni sam dizajner nije ostao imun na lepotu ove mlade manekenke pokazuje činjenica da je sa svog ličnog profila ispod Marijinih fotografija sa revije ostavio nekoliko emotikona, a Žeželjeva mu je ubrzo i uzvratila sa srcima.

Očigledno je da je ovo tek početak njihove saradnje, a možda će Marija u nekom trenutku i postati zaštitno lice ovog svetski poznatog brenda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

Prisetimo se, nedavno je na društvenoj mreži Tiktok osvanuo  snimak naše poznate influenserke i modela Marije Žeželj kako pozira, a iza objektiva se nalazio ni manje ni više nego – Skot Disik, nekadašnja velika ljubav Kortni Kardašijan!

Naime, na snimku se nalazi Marija Žeželj sa još jednim modelom, a u narednim kadrovima se vidi bivši partner Kortni Kardašijan, Skot Disik koji je bio fotograf tog seta.

Na Tiktoku je video ubrzo postao viralan, jer niko nije očekivao da će videti Skota u ovoj ulozi, a fanove rijaliti porodice sa naših prostora je iznenadila činjenica da se upravo Marija našla kao glavno lice kampanje koju je on slikao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

Marijine fotografije sa revije iz Pariza možete pogledati OVDE

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News