Pretraži

Ne odvaja se od fudbalera: Anastasija Ražnatović otputovala na Evropsko prvenstvo u fudbalu, pa pružila podršku suprugu iz prvih redova (FOTO)

News
0

Anastasija Ražnatović otputovala je u Nemačku kako bi pružila podrušku suprugu, fudbaleru naše reprezentacije Nemanji Gudelju.

Anastasija i Nemanja u vezi su od 2022. godine, a gotovo od samog početka njihovog odnosa par živi zajedno s obzirom na to da je fudbaler zbog poslovnog angažmana vezan za Španiju, odnosno Sevilju.

Još prošle godine, ovaj popularni par je svoju vezu krunisao crkvenim venčanjem, a pre nešto više od 2 nedelje, oni su obavili i građansko venčanje u Anastasijinom porodičnom domu na Dedinju u krugu najbližih prijatelja i porodice.

Sada je Gudelj otputovao u Nemačku sa reprezentacijom Srbije koja se takmiči na Evropskom prvenstvu u fudbalu, a da mu je najveća podrška u životu i karijeri pokazala je sada Anastasija.

Mlada pevačica je naime otputovala za suprugom u Nemačku i pružila mu podršku direktno sa stadiona tokom prve utakmice protiv Engleske koja je održana juče. Anastasija se našla u prvim redovima odakle je zdušno navijala za našu reprezentaciju i Nemanju.

Foto: Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News