Pretraži

Uživa u luksuzu! Ana Rajković podelila detalje novog porodičnog doma, pa pružila podršku suprugu tokom važnog takmičenja (FOTO)

Influence
1
ana rajković
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Influenserka i supruga proslavljenog golmana Predraga Rajkovića, Ana Rajković, pokazala je kako provodi vreme u poodmakloj trudnoći, ali i kako pruža podršku suprugu tokom važnog takmičenja.

Poznato je da Ana i Peđa, nakon dva sina, očekuju i treće dete, ovog puta devojčicu što je donelo radost celoj porodici.

Influenserka će se po svemu sudeći poroditi u avgustu, a kako je sinove rodila u Beogradu, ona je odlučila da tako bude i sa ćerkicom, te je cela porodica donela odluku da se tokom leta izmesti iz Španije, u kojoj žive zbog Peđinog angažmana, i provedu nekoliko meseci u Srbiji.

Sredinom marta, Ana je na svojim društvenim mrežama otkrila je par sebi priuštio novu luksuznu nekretninu na planini Kosmaj, te da uređenje njihovog novog doma traje već neko vreme. Po svemu sudeći, radovi su sada završeni, a influenserka je pokazala kako sa sinovima provodi letnje dane.

Ona je, naime, okačila snimak kako uživa pored bazena koji su Rajkovići napravili u sklopu vile i pokazala samo delić lukuza u kome svakodnevno uživa.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Ani su društvo pravili sinovi, ali ne i Peđa kome će ovo leto biti radno s obzirom na to da se sa našom reperezentacijom takmiči na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Naš tim je sinoć imao svoju prvu utakmicu protiv Engleske. Do sada je influenserka pružala svom suprugu podršku sa stadiona na svim važnim takmičenjima i utakmicama, međutim ovoga puta je zbog stanja bila sprečena da putuje, ali je svim srcem bila uz Peđu, te je ponosno podelila da prati uživo prenos utakmice.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence