Pretraži

„NIŠTA MI NIJE BILO TEŠKO“: Ana Rajković progovorila o majčinstvu, otkrila da li ona i Predrag planiraju proširenje porodice (FOTO)

Influence
0
ana rajković
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Influenserka Ana Rajković često je tema pohvala kada se radi o porodici koju je zasnovala sa fudbalerom Predragom Rajkovićem.

Ana i Predrag već 5 godina uživaju u skladnoj ljubavi i braku u kojem su dobili dva dečaka, Relju i Tadiju. Pored toga što se bavi influensingom i što je razvila svoj uspešni privatni biznis, Ana je veoma posvećena majka, kojoj je ova uloga na prvom mestu, što je više puta i isticala za medije.

Mlada influenserka često na svom profilu deli privatne porodične trenutke kao i svoja iskustva i saveta sa drugim majkama, a sada je progovorila o svojoj odluci da rano dobije decu.

Naime, ona je odgovarala na pitanja pratilaca na svojim društvenim mrežama, a nekog od njenih fanova je zanimalo sa koliko godina se Ana ostvarila u ulozi majke.

„Sa 23 godine, ne mislim da je rano jer sam bila spremna i zaista mi ništa nije bilo teško. Bila sam presrećna. Mislim da postati rano roditelj ima mnogo više benefita“, napisala je ona.

ana rajković
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Poznato je da je Ana Rajković već nekoliko puta do sada izrazila želju da ima i devojčicu, ali da bi sačekala još par godina, a sada je otkrila da li ona i Predrag planiraju proširenje porodice.

„Ja planiram, Peđa ne planira“, našalila se ona.

ana rajković
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence