Pretraži

BIZARAN POTEZ POZNATOG JUTJUBERA O KOM BRUJI INTERNET: 7 dana je proveo pod zemljom, njegovi prijatelji sve gledali uživo (VIDEO)

Influence
0
Mr Beast
Foto:Printscreen/Instagram:mrbeast

Poznati jutjuber Mr Beast na svom Jutjub kanalu objavio je nikad bizarniji video koji je zaprepastio svet. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MrBeast (@mrbeast)

Kontroverzni američki jutjuber Mr Beast poznat je po zanimljivim snimcima koje objavljuje na svom jutjub kanalu, a njegovi pratioci su navikli od njega da ima nesvakidašnej ideje, međutim, niko nije očekivao ovog puta pomeriti sve granice i doći na bizarnu ideju.

Naime, Mr Beast ovog puta došao je na ideju da ga zakopaju i da 7 dana provede pod zemljom, dok kamere sve to beleže. On je u svom video snimku pokazao i to da je spremio zalihe hrane i vode kako bi mogao da „normalno“ funkcioniše pod zemljom.

Ovo nije prvi put da on radi ovakve stvari, a nekada čak u to uključi i druge ljude.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MrBeast (@mrbeast)

Nekolicinu puta su i drugi učestvovaliu njegovim  izazovima gde bi oni morali da urade nešto naporno, a da zauzvrat dobiju novac.

Kada je snimio video u kom je bio 7 dana zakopan pod zemljom, on je i sam rekao da mu je ovo jedan od najtežih izazova koji je uradio zarad svog jutjub kanala.

 

I taman kad smo pomislili da je prešao sve granice bizarnosti, Me Beast se obratio pratiocima i u komentaru napisao da planira da sledeći put bude mesec dana zakopan, a komentari korisnika ove mreže ne prestaju da se nižu.

„Ovo je jezivo“, „Zastrašujuće, neka hvala!“, „Da li se šalite sa mnom?!“, „Šta sve neće uraditi zbog novca“, „Prijatelju, ti nisi normalan“, „Zašto rizikovati život na ovakav način?“, samo su neki od brojnih komentara koji su se našli ispod šokantnog videa.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence