Pretraži

„Ubola je 11 hitova, to samo ona može!“ Nikolija objavila dugoočekivani album „Lavina“, komentari pljušte sa svih strana!

Muzika
0
Foto:Printscreen/Instagram:nikolijaofficial

Nikolija je nedavno obradovala svoju publiku informacijom da će album uskoro ugledati svetlost dana, a sada se to i obistinilo.

Dugo smo čekali da Nikolija izbaci svoj 4. studijski album, ali kako neki kažu ipak se isplatilo čekanje. Nikolija nas je obradovala sa 11 pesama, od čega su 5 kolaboracije sa dobro poznatim imenima sa Balkanske muzičke scene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Nikolija je na svom novom albumu ukrstila glas sa Inasom, Devitom, Amnom, THCFOM kao i sa ekipom iz MADE IN BLKN, Eevketom i Đoletom poznatijim kao 8nula8.

Od kako se Nikolija pojavila na našoj muzičkoj sceni pokazala je mnogima da i žene mogu da se bave uspešno repom, pa tako započela novi talas muzike koji je očigledno zaživeo.

Već par puta smo o njoj pisali do sada da je začetnica ženskog trepa na Balkanu, a posle preslušanog albuma “Lavina“ možemo još jednom to da potvrdimo.

@nikolijaofficial If he’s not NENORMALAN LIK, I don’t want him 😂 #NIKOLIJALAVINA #nenormalanlik pre-save link albuma na profilu🤍 #nikolija #devito #balkan #balkanmusic ♬ Nenormalan lik – NIKOLIJA

U poslednjih par meseci Nikolija je neretko najavljivala svojim pratiocima dolazak albuma, a par nedelja pred izlazak istog je i zagolicala maštu svima kada je na Tiktoku objavila neke od saundova pesama koje će se naći na albumu.

Pored njene standardne ekipe iz MADE IN BLKN-a, na albumu je radila i Teya Dora kao i Albino,Marko Moreno, Vuksan Bilanović i mnogi drugi.

Album je od ponoći dostupan na svim striming platformama, dok su na MADE IN BALKAN kanalu od 12:00h  dostupni svi spotovi i vizuali.

Od ponoći su se već mogli videti pozitivni komentari mnogih na društvenim mrežama, a glavni izvor komentara bio je upravo Tviter čiji su korisnici odobrili ovaj ženski album potvrdivši da im se i te kako dopada.

“Nikolija izbacila novi album „Lavina“ i zatrpala nas hitovima “, “Nikolija ubola 11 hitova, to samo ona može! Moji favoriti: Testo, Emotivno, Lavina, Pravo na grešku i Viski“, “Nikolija ima sjajan album“, bili su samo neki od komentara na društvenoj mreži Tviter dok su na Tiktoku njeni saundovi već postali viralni.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Muzika