Pretraži

„Odemo gde nas niko ne zna“: Relja otkrio sve o romantičnim trenucima sa Nikolijom, pa priznao da li bi pre izabrao glumu ili muziku

Showbiz
0
Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages

Jedan od najpopularnijih repera i izvođača na domaćoj sceni, Relja Popović, nedavno je pokazao svoj talenat i u drugim sferama umetnosti.

Nedavno je održana premijera filma „Videoteka“, a u jednoj od glavnih uloga se našao upravo Relja Popović i pokazao da pored muzike, poseduje i brojne druge talente.

Poznato je da je reper upisao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, međutim život ga je odveo drugim putem, te je popularnost stekao preko muzike. Na pitanje koju bi danas karijeru izabrao da može ponovo da bira, Relja je dao zagonetni odgovor.

„Život mi je nametnuo da je muzika primarna ali nikada se ne zna u kojem smeru će dalje teći. Otom potom. Trenutno sam u studiju, do leta će sigurno biti singlova“, otkrio je on za „Blic“.

Njemu se na premijeri priključila i njegova dugogodišnja partnerka Nikolija Jovanović, a Relja je otkrio da li par često posećuje bioskop, kao i da li se raduje komentaru supruge na ovo ostvarenje.

„Relativno često idemo u bioskop. Uvek kada imamo vremena i ima nešto dobro nađemo način. Nikolija je došla da uživa i pogleda film, zanima me njen komentar svakako. Često razmenjujemo mišljenja“, rekao je Popović, pa priznao kako se njih dvoje opuštaju kao par.

Kada odemo negde gde nas niko ne zna, recimo u Madrid.“

Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz