Pretraži

NIKOLIJA SE POHVALILA SVOJIM UMETNIČKIM DELOM: Pored muzike OVO je njena velika ljubav! (FOTO)

News
0
nikolija
Foto:Printscreen/Instagram:nikolijaofficial

Popularna pevačica je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju naslikanog automobila, a potpis u levom uglu otkriva da je baš ona tvorac te slike.

Nikolija važi za jednu naših od najpopularnijih pevačica, a pored muzike, pokazala je da ima talenat i za druge grane umetnosti.

Naime, Nikolija je sa fanovima na društvenim mrežama podelila fotografiju slike koju je očigledno sama naslikala, s obzirom na to da u levom uglu slike stoji njen potpis i godina stvaranja.

Foto:Printscreen/Instagram:nikolijaofficial
Foto:Printscreen/Instagram:nikolijaofficial

Ona je nedavno gostovala u emisiji One On One na IDJTV gde je izjavila da bi, kada se ne bi bavila muzikom, sigurno bila slikarka ili psiholog.

“Bila bih psiholog ili slikarka, ali nikad nije kasno, ko zna. Možda i budem nešto od ta dva do kraja života pored pevačice“ izjavila je Nikolija tada u emisiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Verujemo da Nikolija kada nađe malo vremena pored svih obaveza oko muzike i porodice voli da da sebi malo oduška uz platno i četkice.

Činjenica je da Nikoliji ne manjka kreativnosti, jer svaki njen novi spot pokazuje tu dozu neke kreativnosti koju ona ima u sebi, kao i njeni stajlinzi koji su vrlo autentični, te ona ispoljava svoju kreativnost na različite načine kada nema vremena za slikanje.

Njeno gostovanje u našoj One On One emisiji možete pogledati ovde:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News