Pretraži

,,IMA ELEMENATA AUTOBIOGRAFIJE“: Tanja Savić poklonila publici numeru ,,Opet“

Muzika
0
Screenshot: Youtube/ IDJVideos.TV

Srpska muzička zvezda posle velikog hita ,,Pancir" u kom je gostovala Voyage-u i Breskvici objavila je posle dužeg vremena svoj solo singl, koji je publika jedva čekala. Kao što je publika već navikla od Tanje, u pitanju je veoma emotivna pesma, a s obzirom na to da se Tanja mesecima unazad nalazi u nezavidnoj poziciji sa svojim, još uvek zakonitim suprugom, otkrila nam je i da li je tekst autobiografski. 



– Ja sam tu pesmu čula u junu mesecu, kada sam još uvek imala nadu da će mi se muž sa decom vratiti. Mogu da kažem da ima nekih autobiografskih elemenata, pošto ja na kraju govorim da ja njega i dalje volim bez obzira na sve. Međutim, sticajem okolnosti, moja osećanja su se promenila. Ta pesma je lepa, želela sam da je zadržim i mislim da mi je lepo legla. Ima tih autobiografskih momenata sigurno, s tim što bih ja tu poslednju rečenicu izbacila – iskrena je bila Tanja

Spot odiše seksipilom, a pevačica nam je otkrila i kako se odlučila na ovakav vizuelni prikaz svoje nove numere, kao i šta misli kako će njena armija fanova prihvatiti pesmu. 

– Elena Nikolaevna je bila zadužena za moj stajling, tako da joj se ja nisam mešala. Pustila sam je i ruke su joj bile odrešene. Ona je zaista umetnik i zahvaljujući njoj ja sam uspela da se prikažem u ovom novom izdanju – izjavila je ona, pa dodala:

Mislim da će publika biti totalno oduševljena, kao i svaki put, jedva čekaju. Svi su uzbuđeni i mislim da će im se jako svideti tekst, ali i moja emocija u pesmi. U pesmi se oseti zimska čarolija, jer sam ja u zimskom džemperu, sedim pored prozora i to asocira na zimsku i novogodišnju čaroliju. 

Savićeva nam je otkrila i koliko joj znači sam trending i broj pregleda, s obzirom da ova platforma nije bila toliko popularna na samom početku njene karijere, a sada je gotovo merilo za popularnost.

– Znači mi mnogo. Sada su platforme i Youtube veoma cenjene i uzimaju se u obzir, što ranije nije bio slučaj. Sada je to mnogo drugačije, sada se sve to gleda koliko ko ima pregleda i za koje vreme. Sve to ima neku svoju dimenziju. Što se mene lično tiče, ja sam lično zadovoljna, ako je to pitanje popularnosti, jer imam pesme koje imaju mnogo miliona pregleda. Zaista za sve što smo radili je uloženo mnogo truda i vremena, ali i ljubavi. Mislim da je to okidač koji je rezultirao na kraju pozitivnim ishodom. Nadam se da ću i ubuduće pokazati svoju emociju na najbolji mogući način, na koji je moja publika i navikla od mene – zaključila je Tanja.

Numeru možete poslušati na IDJVideos.TV Youtube kanalu i u nastavku. 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika