Pretraži

Evrovizijske pesme koje su postale viralne u celom svetu: Neke nisu odnele pobedu, ali su stekle PLANETARNI uspeh

Muzika
0
Foto:Printcsreen/Youtube:Eurovision Song Contest

Svake godine evrovizijska euforija opčini verne gledaoce, a da li ste znali da neki od najvećih evrovizijskih hitova zapravo nikada nisu bile pobedničke pesme?

 

Sada kada su društvene mreže na vrhuncu, evrovizijski takmičari imaju sreće, jer njihova muzika može postati viralna u celom svetu, te im to može pomoći pri plasmanu, a možda i u pobedi.

Ovo su neke od pesama koje su postali veliki hitovi nakon Evrovizije:

Aleksandar Ribak

Pre 15 godina, tačnije 2009. godine ovaj Norvežanin je ostavio na mnoge snažan utisak uz pomoć svoje violine, a njegova pesma je bila i na svim radijima.

Mahmud

Italijan sa pesmom Soldi je oduševio publiku, a nije tajna da i ove godine je njegova pesma već osvojila srca publike. Modernim zvukom i iitalijanskim jezikom ovaj dečko je kupio publiku.

Lorin

Sa pesmom Euforija opčinila je mnoge i njome se zapravo i proslavila, a par godina kasnije se ponovo prijavila za Evroviziju i naravno pobedila.

Maneskin

Bend iz Italije kojem je Evrovizija pored pobede pružila da se proslave i sada su njihovi mnogi koncerti rasprodati, a rok je, kako oni kažu, ponovo zaživeo.

Ruslana

Sa pesmom “Wild dance“ Ruslana je napravila pravu pometnju davnih godina, a nije tajna da se i dalje sluša ova razigrana numera.

Helena Paparizu

Grkinja je sa njenim „brojem jedan“ predstavila još jedan u nizu Evrovizijskih hitova koji se i dan danas slušaju.

Abba

Ne možemo, a da ne spomenemo i fantastičnu Abu sa pesmom “Waterloo“, iako su njihove i ostale pesme hitovi, uspeli su i evrovizijsku pesmu da naprave planetarnim hitom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Muzika