Pretraži

Da li znate koja je NAJSLUŠANIJA pesma na našim prostorima? Sa rekordnih 200 miliona pregleda pozicionirala se na sam vrh naše muzičke scene, a obožavaju je sve generacije

Muzika
0
Foto: IDJVideos.TV

Muzičarima je jako bitna brojka kada su u pitanju pregledi, jer im je to jedan od najjasnijih pokazatelj da se publici dopala pesma i da je često preslušavaju iznova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

Iako su tokom prethodnih godina domaću scenu preplavili brojni hitovi, neki od njih posebno su se istakli, a njihova popularnost ne jenjava ni godinama kasnije.

Upravo jedna od takvih pesama je numera Mc Stojana pod nazivom „La Miami“, koja je od samog objavljivanja pre 5 godina, pa sve do danas ostala jedna od omiljnih numera domaće scene i to među pripadnicima najrazličitijih generacija i neizostavan je deo muzičkih repertoara kako na tinejdž žurkama, tako i u „provodima“ za malo starije.

A o tome koliki uspeh je ova pesma postigla svedoče i brojke na streaming platformama.

Naime, pesmom “La Miami“ za 5 godina Stojan je uspeo da sakupi 150 miliona pregleda na Jutjubu, dok na Spotifaju ima 20 miliona slušanja, a na Topic kanalu takođe 20 miliona, što sve zajedno čini neverovatnu brojku od skoro 200 miliona pregleda.

Time je Stojan uspeo da se pozicionira na sam vrh naše muzičke scene i bude prvi koji ima najslušaniju pesmu na našim prostorima.

Foto:Printscreen/Instagram:mc_stojan

Stojan se velikim uspehom pohvalio na Instagramu i zahvalio se svojoj publici na neizmernoj podršci koju mu pružaju svakodnevno, jer slušaju njegovu muziku, ali i dolaze na njegove nastupe.

Pored ove njegove pesme i mnoge druge broje velike preglede koje dosežu cifru preko 50 miliona pregleda, pa su tu i pesma “Šalji broj“ sa 66 miliona pregleda na Jutjubu, “Alo“ koja ima 57 miliona, “Šta bi“ sa Aleksandrom Prijović sa skoro 60 miliona pregleda i mnoge druge koje su po svemu sudeći veliki hitovi.

Njegove pesme možete slušati na svim striming platformama:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Muzika