Pretraži

„AUTENTIČNA I KREATIVNA“: Angellina albumom prvencem oduševila publiku, komentari ne prestaju da se nižu!

Muzika
0
angellina
Screenshot: Instagram/ angellinaofficial

Pop pevačica Angellina obradovala je svoju publiku novim albumom pod nazivom „1000 ljudi“ za IDJTunes!

Ovo je pevačicin album prvenac koji su njeni fanovi sa nestrpljenjem očekivali, a ona ih je iznenadila sa čak 12 neverovatnih numera. Za samo par dana, album je pronašao put do srca njene publike, te gotovo sve numere broje nekoliko hiljada pregleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IDJVideos (@idjvideos)

Na nedavno održanoj promociji, nju su podržale brojne kolege i prijatelji među kojima su se našli Nikolija, Teya Dora, Nucci, Ivana Boom Nikolić, Zejna, Fillari i mnogi drugi.

Angellina je tom prilikom za okupljene medije otkrila da je album spremala gotovu godinu dana, kao i da smatra da je to investicija koja se isplati.

„Album sam spremala sigurno godinu dana. Poslednjih par meseci doslovno svaki dan. Album se definitivno isplati, mada ne znam tačnu cifru koliko je koštalo. Mnogo mi je drago što se mnogi izvođači vraćaju izdavanju albuma. Ja sam se tresla od treme, ali su za sada sve reakcije predivne. „Jedno srce“ mi je omiljena pesma sa albuma, ali svaku pesmu osećam“, izjavila je ona za okupljene medije.

Da je album naišao na pozitivan odziv publike svedoče i komentari kako ispod pesama, tako i na pevačicinim društvenim mrežama.

„Jako kvalitetan album, od muzike, teksta i naravno sve do izvedbe i glasa. Opasan album, svaka čast!“, „Realno, pjesme su predobre. Idemo Endži“, „Sve pesme sa ovog albuma su sjajne, ne znam koja je bolja, sve su vrh“, „Autentična i kreativna, što je retko na našoj muzičkoj sceni“, samo su neki od komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IDJVideos (@idjvideos)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Muzika