Pretraži

„U TOJ VEZI NIŠTA NIJE BILO NORMALNO“: Angellina progovorila o emotivnim krahovima, pa otkrila kakva je u ljubavi!

Showbiz
0
angellina
Foto: Instagram printscreen/angellinaofficial

Pevačica Angellina otkrila je detalje o svom privatnom životu, kao i novine koje joj se dešavaju na ljubavnom planu.

Poznato je da je pevačica do pre par par godina održavala vezu sa dugogodišnjim partnerom, a nakon njihovog raskida, kako je njena popularnost rasla, ona se trudila da svoj privatni život sačuva što dalje od očiju javnosti.

Angellina je sada otkrila da je trenutno u vezi, kao i da se ljubav rodila iz prijateljstva, što za nju nije bilo očekivano i nešto što joj se ranije desilo.

„Mi jesmo prvo bili prijatelji, i onda je iz toga izrasla ljubav, i to sam mislila da mi se nikad u životu neće desiti. I ljudi su rekli: „Ma važi, videćeš, može da ti se desi to“. Meni je to bilo nekako nelogično, jer su mi sve druge veze bile strastvene, a ovo je išlo suprotnim tokom“, rekla je ona u emisiji „Balkanskom ulicom“.

Pevačica je otkrila da do sada nije imala problem sa ljubomorom, ali da joj je ona proradila u ovoj vezi, kao i da je postala posesivnija što joj ne prija.

„A nisam ni sad ljubomorna, nego sam nekako… Nije ljubomora kao prema drugim ženama, nego sam malo ljubomorna lupam ako radi nešto zabavno bez mene. Posesivna sam postala, to mi je najgore. Uglavnom je to meni smetalo kod partnera, jer su meni partneri bili ljubomorni i posesivni. I imala sam jednu jako tešku vezu gde mi je partner bio užasno ljubomoran i gde ja nisam znala kako je biti u vezi. To mi je bila prva ozbiljna veza, misliš da je to tako normalno, a ništa tu nije bilo normalno. To je bilo bukvalno kao šta ga gledaš i te fore“, otkrila je Angellina.

Ona je priznala da je zaljubljive prirode, ali da joj se prva ljubav desila tek u kasnim tinejdžerskim godinama. Angellina se otvorila i po pitanju raskida i navela da je uglavnom ona bila ta koja ostavlja, kao i da se oseća kao da je ceo život u vezi.

„Prvi put sam se zaljubila sa sedamnaest, osamnaest godina. Češće sam, uf čekaj da razmislim, ostavljala na kraju ali sam taj tip bila da mi je uvek bilo žao nekoga da povredim i onda sam, što je strašna stvar, ali mi je bilo žao da ja povredim nekoga, ostavim i onda sam ostajala u vezama duže nego što bi trebalo, što je bez veze i dosta sam vremena izgubila. Uglavnom sam ulazila iz veze u vezu. Ja sam ceo život u nekoj vezi“, priznala je pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz