Pretraži

„JEDVA JE PREŽIVEO“: Angellina progovorila o najtraumatičnijem životnom trenutku, pa otkrila sve o odnosu sa ocem

Showbiz
0
angellina
Foto: Instagram printscreen/angellinaofficial

Pevačica Angellina potpuno se ogolila i otkrila sve nepoznate detalje iz privatnog života.

Angellina je pre nekoliko meseci izbacila dve pesme koje su brzo postale slušane među njenom publikom i obeležile leto. I dok njena karijera ide uzlaznom putanjom, pevačica se retko kada otvara o svom privatnom životu, te se o njenim porodičnim odnosima, kao ni o ljubavi ne zna puno.

Ipak, ona je sada bila gost emisije „Balkanskom ulicom“ na „Blic TV-u“ i tom prilikom je progovorila o najvećoj traumi koju je doživela sa samo 11 godina.

„Imala sam najgoru stvar koja mi se desila u životu, to je da mi je tata imao sabraćajnu nesreću kada sam bila šesti razred, recimo, osnovne. I tu kreće buđenje malo. Ne, peti razred, imala sam 11 ili 12 godina. To je bilo baš traumatično, morala sam nekako da se probudim i da budem starija nego što jesam, da više vodim računa i sama o sebi, da pomognem mami… „, započela je svoju priču, a potom otkrila da su njeni roditelji planirali da se razvedu, ali da ih je u tom sprečila velika nesreća koju je njen otac doživeo.

„To je bio period kad su već moji želeli da se razvedu i to mi je bilo već stresno. Na kraju sam i ja rekla razvedite se ali mi je strašno teško to padalo. I kad si dete u tim godinama i kada svi imaju i mamu i tatu koji su zajedno želiš da i tvoji roditelji naravno budu zajedno i navijaš da negde ljubav pobedi, a ne neki nesporazum. Međutim, eto, njih dvoje nisu mogli više zajedno i to su kao i odlučili, to je trebalo da se dogodi, međutim, tata je imao ozbiljnu sabraćajnu nesreću, pao je sa motora, jedva je preživeo, imao je kliničku smrt. Bilo je onako… To je bilo mesec i po dana pakla jer je svaki dan bilo da li će da preživi ili će da umre, i hvala Bogu, preživeo je. I onda ide oporavak koji je trajao jedno dve i po, tri godine. Ja ne znam više, to su bile banje… On je bukvalno svaku kost koju je imao u telu, sem vrata i kičme hvala Bogu, on je polomio“, rekla je Angellina, a potom priznala da je tada počela svoju mamu da doživljava u drugom svetlu, te da je ona za nju i dan danas najveći heroj.

„Moja mama je tu meni glavni heroj. Nekako je ona ishendolovala sve, i tatu, i Galu, i mene, i sve. Pa, ona je… Imaš tu dve opcije, da se predaš ili da grizeš. Pošto je dosta i radila, imala je dosta posla, ona je bukvalno iz salona, u bolnicu, nosi ručak, vozi Galu, vozi mene, dovedi, spremi. I Gala i ja smo tada probale malo da odrastemo, da bar za sebe budemo iole sposobne, da znamo da napravimo sebi doručak, pospremimo kuću, da ona kad dođe bude sve okej.“

Pevačica je priznala da je u detinjstvu bila jako vezana za oca kao za mušku figuru u njenom životu, ali da je na njihov odnos značajno uticalo njegovo preseljenje u Kinu nakon nesreće.

„Velika tuga mi je bila kad je tata otišao da živi u Kini. To je početak moje srednje škole, tu sam mnogo patila. On je morao da ode zbog posla, tamo je radio i živeo. Živeo je tri godine i ja sam mnogo, mnogo patila i bila sam ljuta na njega i žao mi je sad što sam to radila i što sam ga na neki način otpisala. Nisam htela ni da mu se javljam, ali mnogo sam patila, mnogo mi je nedostajao jer sam ga obožavala i volela da je tu i baš mi je bio podrška. To su neke godine kad ti tek krećeš u svet odraslih… Njemu je sigurno bilo i gore nego meni, ali ja to tad nisam razumela i… Eto, tad sam bila najtužnija. Realno tad sam bila u nekoj pubertetskoj depresiji iskreno da vam kažem“, rekla je Angellina, a potom navela da se još uvek trudi da povrati bliskost sa tatom.

„Trudim se i dalje da potpuno vratim bliskost sa njim, da, ali… Meni je on bio kakva mama, kakvi svi, tata, kad sam bila mala. To je normalno, devojčice su uvek privrženije ocu u tim godinama. To je bilo deda, pa tata, deda je umro, tata… Eto, to su mi onako najveće tuge. I posle ti ljubavni problemi pubertetski, normalno.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz