Pretraži

Milica Todorović ponela autfit vredan više od 8000 evra: Pevačica snimljena na aerodromu, sve pršti od luksuza na njoj! (FOTO)

News
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Milica Todorović nedavno se našla u centru pažnje zbog svoje nove veze sa dečkom Lazarom, a ni sada nije mogla da prođe neprimećeno kada su je paparaci uhvatili na aerodromu u skupocenom autfitu.

Milica se do sada nije isticala u skupim odevnim kombinacijama, a mnoge je šokiralo sada što je skoro ceo autfit bio brenda čije je zaštitno lice Kim Kardašijan, Balensijaga.

Milica je na sebi imala predimenzioniranu teksas jaknu Balensijaga, kao i njihovu majicu, a i patike. Uz Balensijagu se na njoj našao i Pradin ranac, pa je vrednost njenog celokupnog autfita prelazila čak 8000 evra.

Ovo je prvi put da se pevačica pojavila u ovakvom urbanom, ali i skupocenom izdanju, te je pokazala da ne štedi kada su u pitanju dobri odevni komadi.

Cena Balensijaginih patika koje nosi Milica se kreću od 850 evra, majica skoro 600, teksas jakna 5500 evra, a Pradin ranac nešto više od 1700 evra.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News