Pretraži

“MENI JE SKROZ DOBAR“: Sanja Vučić odgovorila tviterašima na pitanje o svom albumu, pa nasmejala sve (FOTO)

News
0
Foto:printscreen/Instagram:sanjalilwolf
Foto:printscreen/Instagram:sanjalilwolf

Sanja Vučić je nedavno izbacila svoj prvi studijski album, a zbog toga su buknule društvene mreže gde se neprestano komentarišu njene nove pesme, kao i spotovi koji nisu ostali neprimećeni.

Dosta komentara se ovih dana može videti na društvenim mrežama na konto njenog novog albuma “Remek delo“, a tu ni bivši Tviter, a sadašnji X, ne izostaje.

Naime jedan od korisnika društvene mreže Tviter je postavio tvit u kom je upitao “Kakav je novi album Sanje Vučić?“, a komentari ostalih korisnika koji su oduševljeni njenim novim pesmama samo su se nizali.

Foto:Printscreen/X
Foto:Printscreen/X

Međutim, u jednom trenutku se oglasila i Sanja Vučić, pa je rešila da i sama odgovori na postavljeno pitanje.

“Meni skroz dobar“, napisala je Sanja, koja je odgovorom zasmejala sve svoje pratioce na društvenoj mreži Tviter.

Sanja je ne tako davno postala i te kako aktivna na ovoj društvenoj mreži i redovno komunicira sa svojim fanovima i daje odgovore na razna pitanja koja joj postavljaju poštovaoci i ljubitelji njene muzike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Vučić (@sanjalilwolf)

Nije tajna da se Sanja ponekad uključi i u grupne lajv razgovore na Tviteru gde uživo odgovara svima na sva pitanja koja ih interesuju, a neretko sa njima priča i o nekim životnim temama.

Neka od pitanja koja su se takođe našla na ovoj društvenoj mreži su bila “Kada će album dobiti fizićko izdanje?“ i “Kada će se pesme naći na striming platformama?“, ali Sanja je ubrzo svima odgovorila da će to biti uskoro.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News