Pretraži

MARIJA ŠERIFOVIĆ POSTALA MAJKA: Pevačica dobila sina, pa objavila prve fotografije sa bebom (FOTO)

News
5
Marija Šerifović
Foto:Printscreen/Instagram:serifovic

Pevačica Marija Šerifović dobila je bebu uz pomoć surogat majke.

Ona je dugo maštala o tome da postane roditelj, a dolazak bebe čuvan je u strogoj tajnosti.

Pevačica je dobila sina kojem je dala ime Mario, a prve fotografije sa detetom podelila je na profilu na Instagramu.

  • Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te, sine, život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu – napisala je Marija u opisu fotografije i dodala:

  • Volim vas sve! Love, M&M.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Mali Mario rodio se početkom decembra u Los Anđelesu, a Marijin život sa naslednikom nastaviće se u Beogradu.

Ubrzo se za domaće medije oglasila i Marija, koja je navela da momenat kada je upoznala svog sina ne može uporediti ni sa čim što je do sada doživela.

  • Dugo sam se spremala za taj trenutak, bezbroj puta zamislila u glavi kako će to izgledati… I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osećaj je ipak rečima neopisiv, nešto najposebnije… Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo… Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osećaj – rekla je pop zvezda u izjavi za „Blic“.

Komentari (5)

  1. […] Marija Šerifović pre nekoliko dana je preko surogat majke dobila sina Maria, a vest u rođenju deteta je iznedaila sve. Ona je dugo želela da se ostvari u ulozi majke, a borbu za potomstvo je vodila u prethodnih nekoliko godina, u šta javnost nije bila upućena. Ona je na kraju pre tri godine ušla u proces surogat majčinstva u Americi, a sada joj se konačno ovaj san i ostvario. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News