Pretraži

„Sine, nadam se da te neće biti blam“: Marija Šerifović otkrila kako je njen naslednik dobio ime, pa neobičnom pričom nasmejala mnoge

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Photo: M.M./ATAImages

Poznata pevačica Marija Šerfović otkrila je kako je došla na ideju za ime koje je dala sinu, pa nasledniku uputila poruku koja je nasmejala mnoge.

Marija se po prvi put ostvarila u ulozi majke u decembru prošle godine, a s obzirom na to da je svih 9 meseci krila da će postati mama putem surogat procesa, javnost je bila iznenađena, ali i oduševljena ovim vestima.

Od trenutka kada joj je novi član porodice upotpunio toplinu doma, pevačica ne prestaje da priča o svom nasledniku, a sada je fanovima putem svog Jutjub kanala otkrila kako je to biti mama, pa priznala odakle ime Mario.

Naime, ona je svojim fanovima ostavila mogućnost da je pitaju sve što ih zanima, na šta se jedno pitanje odnosilo na to da li je teže biti mama nego što je zamišljala.

„To je sada jedan miks emocija koji veruje da će mene stići. To je jedna konstantna briga. To je jedan konstantni zaštitnički nad zaštitničkim osećajima koji me obuzimaju da mu ne padne dlaka sa glave, iako priznajem da ću za njegovo dobro kako dođe odrastanje morati što više da ga puštam, a ja što više da grickam zanoktice“, rekla je ona, pa priznala da li njena mama Vera više voli nju ili unuka.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Znate šta, jedan dan kaže ‘da’, drugi dan kaže ‘ne’, treći dan ‘Gde je moje pile ‘, misli na mene. Ona je luda baba, bukvalno najluđa baba na svetu, ne mogu da je se otarasim ispred kuće je. Opsednuta je, ja generalno mislim da ga voli više od mene“, bila je iskrena pevačica, pa otkrila odakle ideja za ime koje je dala nasledniku, s obzirom da je oduvek govorila da će joj se muško dete zvati Luka.

„Nešto mi je puno Luka i onda sam želela da se zove na slovo „M“ i onda sam želela da se on zove „Max“ i naravno ove moje drugarice seljanke budu kao ‘Da ti se dete zove kao kuče ‘ i onda su me razočarale. I onda trenutak kada zbog procesa papirologije i svega sledeće jutro to se sve mora popuniti, i sada tu su bili neki članovi porodice, prijatelji“, objasnila je Marija pa otkrila da kada su je pitali kako će dete da se zove, neko od prisutnih je izgovorio Mario i kako joj se to ime dopalo, ona se odlučila za njega.

„Ja se nadam sine da te neće biti blam što se zoveš Mario Šerifović, a mama ti se zvala Marija Šerifović„, našalila se pevačica u svom stilu sa porukom upućenom sinu.


BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz