Pretraži

Luksuz od 100.000 evra: Kaća Živković ukrasila dom skupocenim komadima, njen orman izgleda kao kod najvećih svetskih zvezda (FOTO)

News
1
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Katarina Živković nedavno je iznenadila javnost objavom da je u drugom stanju. 

Mediji su nekoliko nedelja unazad spekulisali o ovome, a sama pevačica je pre nekoliko dana gostujući u jednoj emisji potvrdila glasine i otkrila da je u petom mesecu.

Interesovanje za njen život ne jenjava, a kako je sama Kaća istakla, ona će identitet svog partnera zadržati za sebe, s obzirom na to da on nije javna ličnost.

U svetlu novih vesti, mnogi se pitaju da li će pevačica uskoro stati na novi kamen, da li već živi sa partnerom, ili tek planiraju da otpočnu zajednički život.

Podsetimo, Katarina je nakon pobede u jednom rijalitiju bila bogatija za 100 hiljada evra, a da je zarađen novac pametno iskoristila pokazuje činjenica da je isti uložila u skupocenu nekretninu.

Kako je ona sama jednom prilikom ispričala, stan se nalazi u ušuškanom delu Beograda, pa i ona ponekad nema osećaj da se nalazi u velikom gradu. Nekretnina koju je pazarila ima 70 kvadrata i nalazi se u Zemunu.

Katarina neretko na svom Instagram profilu deli fotografije iz svog doma, pa je mnogima zapalo za oko da je pevačica dom opremila u svom stilu, brojnim luksuznim i glomaznim komadima nameštaja.

U dnevnoj sobi se može videti velika zidna polica ispunjena knjigama, a uz to su postavljene uramljene porodične, kao i njene fotografije.

Istakla je i da je dom opremala isključivo prema svojim potrebama, a ne krije i da joj je omiljeni kutak u okviru stana upravo mini dvorište gde može da se odmar,ali i trenira.

Jedan detalj na kom bi joj pozavidele mnoge žene jeste garderober koji je ispunjen mnogobrojnim skupocenim odevnim komadima, a crna boja zidova i jarka svetla savršeno ističu brojne markirane komade odeće, obuće i torbi.

Foto:Printscreen/Instagram:katarina_zivkovic_official

Sada kada je očekuje najlepša životna uloga, Katarina će se svakako posvetiti uređivanju kutka za prinovu, a zbog njenog ukusa nesumnjivo je da će njena beba uživati u najboljem. Živkovićeva nikada nije krila da joj je najveća životna želja oduvek bila da postane majka, što će se sada i dogoditi.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News