Pretraži

Baka Prase u dugovima?! Počeo da rasprodaje imovinu, svi se pitaju šta se dešava sa popularnim jutjuberom (FOTO)

Influence
1
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Jedan od najpopularnijih jutjubera sa naših prostora Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, našao se u problemu koji je pokrenuo niz događaja među kojima je po svemu sudeći raskid sa njegovom dugogodišnjom devojkom i povlačenje sa društvenih mreža.

Baka Prase je zahvaljujući popularnosti koju je stekao na Jutjubu sklopio brojne ugovore sa velikim sponzorima što mu je omogućilo luksuzan život, skupocene automobile, odeću, satove i stanove.

Neretko je sa svojim pratiocima delio sav luksuz u kom uživa u poslednjih nekoliko godina, a kako je više puta istakao najveću zahvalnost duguje upravo njima, te je organizovao brojna poklanjanja, častio ih novcem, telefonima, a jednom fanu je čak sagradio i kuću.

Međutim, u poslednjih nekoliko nedelja, Baka se našao u finansijskom problemu zbog čega je odlučio da se povuče sa društvenih mreža. On je u jednom trenutku izgubio veliku sumu novca, što se odrazilo na njegov život i pokrenulo lavinu dešavanja.

Sve je počelo pre mesec dana kada je u jednom lajvu Baka izgubio gotovo 80.000 evra na kocki, a potom je u pokušaju da se izvuče iz ovog problema izgubio dodatnih 160.000 evra. On se tada obratio svojim pratiocima i ispričao detaljno šta se desilo.

„Večeras sam na lajvu izgubio 80.000 evra koje mi sponzor daje da igram… Nakon lajva sam odlučio da se „povadim“, te sam izgubio jod 160.000 evra svog novca. Ovo mi je znak da moram da odmorim jer već više od godinu dana radim svaki dan bez pauze, tako da ću pauzirati sve na par nedelja ili više dana. Takođe, od kocke nikada dugoročno nećete zaraditi, niti treba da se kockate da zaradite, već da se zabavite..“, napisao je on tom prilikom.

Nakon par dana on se ponovo oglasio i otkrio da je u sve većem problemu, te da će se povući dok ne reši sve.

„Mnogo sam para sbao i mnogo sam se zadužio, nemam odakle da stvorim lovu i ne mogu da se vratim dok ne rešim sve. Mnogo sam ispao glup i sve sam zaao.“

Sada je Baka odlučio da proda tri luksuzna automobila koja je kupio prošle godine, među kojima se našao i auto koji je poklonio svojoj devojci, influenserki Anji Bla.

„Hitno! Cene su spuštene maksimalno“, napisao je jutjuber uz fotografiju sva tri automobila na oglasima.

Foto: Instragram printscreen/bakaprase

Podsetimo, Baku su na društvenim mrežama otpratili i Anja, kao i dva njegova najbolja druga, a čini se da se influenserka i odselila iz njihovog stana.

U sinoćnom lajvu, njegov najbolji prijatelj Choda se osvrnuo na situaciju koja se trenutno dešava, te istakao da su Bogdana svi već neko vreme upozoravali da će se nešto ovako desiti.

„Sada brda vas pita šta je bilo sa Bakom. Ja sam mu rekao da je najbolje da objavi video, neću mnogo da komentarišem jer ukratko, ispao je debil. Neću da pričam šta je bilo, neka to on kaže. Krenuo je da kocka brda… Kada nas je prenkovao da je sve prokockao, ja sam rekao da će se to i desiti, samo je pitanje vremena. Rekao sam mu da ne kocka sa svojim parama i nije kockao sve do momenta kada je prokocao 130.000 evra. Rekao sam mu da je debil i da je lud. Tu je krenuo problem za problemom… On je nastavio“, rekao je on.

@waterclips21 Baka prase prokockao sve/Chodina reakcija/part 1 #waterclips21 #choda19a #bakaprase ♬ original sound waterclips

Međutim, u ovom klipu koji je osvanuo na TikToku mnogi fanovi smatraju da je ovo još jedna šala popularnog jutjubera, s obzirom na to da je poznat po svojim prenkovima, kao i da ovo nije prvi put da ovako komentariše svoju finansijsku situaciju. Kako je 1. april za samo nekoliko dana, mnogi smatraju da će upravo tada Baka izbaciti klip kojim će objasniti ovu „šalu“.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence