Pretraži

„Stanje na računu 1500 dinara“: Đina Džinović objavom nasmejala pratioce, otkrila šta je njen najveći „porok“ (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Poznata influenserka Đina Džinović jednom objavom na društvenim mrežama pokazala je šta za nju predstavlja najveće uživanje, pa se našalila na svoj račun.

Život Đine Džinović svakodnevno na društvenim mrežama prati veliki broj ljudi. Influenserka privlači veliku pažnju svakom svojom objavom, pa samo na Instagramu ima preko 130 hiljada pratilaca.

Ona neretko pokazuje luksuz u kom uživa, skupocena putovanja, nakit i atrakivne modne kombinacije koje koštaju čitavo malo bogatstvo.

Influenserka je pored toga veliki ljubitelj hrane, te se na njenom profilu često mogu videti fotografije i snimci iz poznatih restorana, ali i klipovi iz njene kuhinje u kojoj Đina ponekad sprema hranu u čemu evidetno uživa. Ona po svemu sudeći ima prefinjen ukus, a sada je otkrila u čemu najviše uživa.

Naime, Đina je na svom Instagram profilu podelila mim na kom se vidi žena koja uživa u jednom restoranu dok isprobava suši i druge specijalitete azijske kuhinje, a u samom videu stoji naslov:

„Stanje na računu: 1500 dinara. Ja:“

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Ovim je Đina otkrila da najviše uživa u ovoj vrsti hrane, te se našalila na račun svoje finansijske situacije.

Podsetimo se, Đina je nedavno takođe privukla veliku pažnju pratilaca i to fotografijama sa luksuznog putovanja. Naime, malo nakon što se influesnerka vratila sa Maldiva u kojima je uživala sa mamom i bratom i odakle je redovno objavljivala fotke koje su oduševljavale mnoge, ona se odlučila za novo putovanje i to u Španiju.

Ona je otputovala u Barselonu, a društvo joj je pravila drugarica, kao i njen momak, a mediji su spekulisali da se influenserka tamo sklonila kako bi izbegla priče o razvodu roditelja, Harisa i Meline Džinović, o čemu javnost bruji već nekoliko nedelja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence