Pretraži

„Kada pomislite na ASAP Rokija pomislite na plejboja“: Popularni reper emotivnom kampanjom raznežio svet, pa rešio da razbije predrasude o sebi

News
0

Stil je neosporan u porodici svetski popularnog para Rijane i ASAP Rokija, a njihovi sinovi RZA i Riot su očigledno nasledili „modne gene“ do tate i mame, ako je sudeći po novoj kampanji poznatog svetskog brenda.

Nakon brojnih uspeha koje su postigli tokom svoje dugogodišnje karijere, Rijana i Roki deluju najponosnije što su se ostvarili u ulozi roditelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Njihov ponos i sreća su očigledni kroz brojne objave na društvenim mrežama, njihove intervjue, ali i kroz najnoviju modnu kampanju popularnog repera.

U posebno osmišljenom editorijalu brenda „Bottega Venetta“ povodom Dana očeva, ASAP Roki je pozirao zajedno sa svoja sva sina, a njihove fotografije raznežile su milione fanova ove porodice.

Nakon što je najpre najavio kampanju, Roki je na Instagramu za Dan očeva objavio slike i snimke iza scene sa foto snimanja.

– Svim očevima koji se usuđuju da sanjaju i svim očevima koji se usuđuju da vole- napisao je Roki ispod niza fotografija i snimaka, pa dodao:

-Bilo je zadovoljstvo raditi zajedno sa mojom decom i porodicom. Ovaj poseban trenutak hvata ranjivost, ljubav i interakciju između mojih sinova i mene, ponosan sam što sam čovek kojeg zovu tata. Srećan dan očeva svim ponosnim tatama.

-Kada pomislite na A$AP Rocky-ja, pomislite na plejboja, lepog dečka, grudnjake koji se bacaju na binu. Ovo je o meni kao čoveku koji je veran jednoj ženi, kao porodičnom čoveku. Radi se o tome šta sada ispunjava moj život – ispričao je Roki jednom prilikom.

Za svoj prvi manekenski angažman, desetomesečni Riot i RZA nosili su „najbolji tata“ benkice. Assap je nosio najnovije Matthieu Blazy modele od Botege dok se igrao sa svojim sinovima. RZA je čak i poneo istu frizuru kao tata, te je već dobro poznati imidž i pletenice tata definitivno preneo i na sina, a njihove preslatke fotografije možete pogledati ovde.

Porodične fotografije uključuju Rokija koji drži, ljubi i igra se sa svojim sinovima. Dva dečaka su takođe ispratila tatu kada se radi o muzičkom pozivu, te su se u editorijalu zaigrali sa igračkom klavira dok je ASAP svirao na pravoj klavijaturi pored njih.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News