Pretraži

„PRIRODAN LEK JEDINO POMAŽE“: Janko pokazao kako rešava zdravstvene probleme (FOTO)

Showbiz
0
JANKO
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

Poznati influenser Stefan Janković, poznatiji kao Janko, nedavno je zabrinuo svoje fanove kada je objavio da je bolestan, a sada je pokazao koji lek njemu najviše  pomaže.

Janko je nedavno bio u rodnom Vranju zajedno sa svojom devojokm Anom Lazarević. Iako su tamo otišli jer je Janku bila slava, ono nisu u potpunosti mogli da uživaju u slavskom raspoloženju, budući da se Janko suočio sa zdravstvenim problemima.

On je sa svojim fanovima tokom prethodne nedelje često delio fotografije na kojima se videlo da se inhalira, kao i da koristi dosta lekova i vitamina kako bi se oporavio.

Ipak, izgleda da ovakav način lečenja nije urodio plodom, pa je odlučio da se okrene starom prirodnom leku.

– Prirodan lek jedino pomaže, komova rakija iskuvana na grudi – napisao je Janko u opisu fotografije gde se vidi kako se on leči.

JANKO
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

Inače, Jankovi mnogobrojni pratioci su se uplašili kada je Janko objavio da se suočio sa zdravstvenim problemima, pa je on tada objasnio o čemu se radi i zahavlio se svima što brinu.

– Hvala što brinete za moje zdravlje, kao mali sam do 5-te godine imao bronhitis. Malo mi fali sad da dobijem bronhitis gušim se od kašljanja i raspadam se ceo – objasnio je tom prilikom Janko.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz