Pretraži

ZAVRŠIO NA TERAPIJI: Dušan Petrović se suočio sa zdravstvenim problemom, pa otkrio da mu je doktor zabranio jednu stvar (FOTO)

Influence
0
Dušan Petrović
Foto:Printscreen/Instagram:dusannpetrovic

Naš poznati fotograf i influenser na svom Instagram storiju pokazao je pratiocima kako funkcioniše u svom foto studiju s obzirom na to da ima zdravstveni problem, a njegovo rešenje je krajnje kreativno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUSAN PETROVIC (@dusannpetrovic)

Dušan vrlo često deli sa svojim pratiocima na Instagramu detalje iz svog života, a najveći deo njegovog sadržaja na internetu su upravo fotkanja koja on obavi u toku dana u svom studiju.

Pored toga što je jako uspešan i u influens karijeri, on svoju prvu ljubav, odnosno fotografiju, nimalo ne zanemaruje.

Sudeći po njegovim storijima on vrlo marljivo i vredno radi, što i rezlutati pokazuju, jer se dosta njegovih radova može naći na raznim naslovnim stranama.

Međutim, Dušan je otkrio da se suočio sa određenim zdravstvenim problemima zbog kojih je morao da prilagodi način rada, a novom objavom na Instagramu nasmejao je sve.

Dušan Petrović
Foto:Printscreen/Instagram:dusannpetrovic

Naime, Dušan je na svom Instagram storiju podelio video snimak iz studija gde on sedi u stolici koja ima točkiće dok fotografiše, a na istom tom snimku je i objasnio zbog čega tako funkcioniše.

“POV: Doktor ti je zabranio da čučiš i naslanjaš se na koleno dok fotkaš“, napisao je Dušan na storiju.

Na osnovu ovog opisa, definitivno možemo zaključiti da je Dušan imao nezgodu sa kolenom, te da zbog toga ne sme da fotografiše u predviđenom položaju.

U narednim storijima Dušan je podelio sa pratiocima kako se uputio na fizikalnu terapiju kako bi što pre sanirao povredu koju je imao, da bi što pre mogao da se vrati svakodnevnim aktivnostima.

Dušan Petrović
Foto:Printscreen/Instagram:dusannpetrovic

“Neko na terapiju“, napisao je Dušan na svom Instagram storiju, a zatim je usledila i fotografija iz ordinacije na kojoj je napisao “Napredujemo“ i time je jasno stavio do znanja pratiocima da se oporavlja polako od nezgode koju je imao.

Dušan Petrović
Foto:Printscreen/Instagram:dusannpetrovic

Podsetimo se da je Dušan nedavno posetio i jednu bolnicu, jer se nije osećao dobro, pa je tom prilikom dobio infuziju kako bi se oporavio, a i da bi mogao da se vrati na posao.

Kako on i sam ističe, njegov život je vrlo užurban zbog svih obaveza koje ima i zbog toga se nije osećao baš najbolje.

“Prva stanica je pregled, jer se poslednjih par dana ne osećam baš da sam u punoj snazi i to povezujem naravno sa nenormalnim tempom koji je bio“, napisao je Dušan tada i dodao:

“Sve je na kraju oke, rezultati su svi dobri, pala je samo jedna vitaminska infuzija da povratim snagu“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence