Pretraži

„Zašto niko ne priča o ovome?!“ Marija Žeželj javno osudila koleginicu zbog promene izgleda, pa iznela svoj stav o estetskim zahvatima (FOTO)

Influence
0
Foto:Printscreen/Tiktok:smarijazezelj

Influenserka i model Marija Žeželj na svom Instagram profilu osudila je koleginicu zbog promene koju je napravila, a ovim potezom izazvala je veliku pažnju i lavinu komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

Marija Žeželj je svoju karijeru započela kao jutjuberka pre nešto više od 5 godina, a ubrzo se upustila i u modeling vode.

Kao što možemo i da vidimo na njenom Instagramu, Marijina modeling karijera je u usponu, a imala je priliku već par puta da prošeta pistom za neke od brendova prestižnih modnih dizajnera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

Ovog puta Marija se našla u centru pažnju zbog svog Instagram storija koji je privukao veliku pažnju korisnika društvenih mreža.

Naime, ona se oglasila povodom jedne od fotografija svoje koleginice Amelije Grej i tim postupkom poljuljala internet.

Marija je na svom Instagram storiju objavila dve fotografije Amelije Grej.

Na jednoj od njih ona izgleda potpuno prirodno, dok se na drugoj fotografiji primećuje da je poznata manekenka radila par estetskih korekcija na sebi.

Foto:Printscreen/Instagram:marijazezelj

-Niko ne priča o ovome? Kako je normalno rekonstruisati svoje lice do perfekcije samo zato što želiš da se uklopiš u današnje standarde modne industrije? Kada ćemo prestati? Lično nemam ništa protiv ove devojke, samo uzimam nju za primer nove generacije i žrtvu industrije koja postavlja nemoguće standarde…- napisala je Marija na svom Instagram storiju.

Ubrzo je skrinšot njenog storija bio i svuda na Tiktoku, a mnogobrojni korisnici ove društvene mreže nisu ostali imuni na Marijinu izjavu, pa su i oni vrlo rado dali svoj sud i podržali njen komentar, smatrajući da je trend estetskih zahvata „uzeo maha“, te da devojke u današnje vreme imaju poprilično iskrivljen stav po pitanju standarda lepote, zbog čega se sve više odlučuju na brojne estetske zahvate.

@secretfairytale Marija ili Amelia #fyp #foryou #foryoupage #viral #tiktokbalkan #marijazezelj #modeli #zyxcba #fypシ #trending #balkan #secretfairytail #srbija #trend #drama ♬ Top Model – Sha

Međutim, dok su neki podržali Marijinu izjavu o prilagođavanju današnjim standardima lepote, neki su pak imali drugačije mišljenje.

-Cura stanjila obrve, pojačala bronzer i malo povećala usne. Ona bi kao model trebalo da primeti te razlike koje nemaju veze s operacijama nego šminkom- glasio je jedan od komentara.

Amelija Grej pored toga što je jako uspešan model, do pre svoje modeling karijere ljudi su je prepoznavali zbog majke Lise Rine koja se bavi glumom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence