Pretraži

Neverovatna priča o uspehu Jane Dačović: Devojka iz Kraljeva među prvima u Srbiji pokrenula influens trend, a ovo je video koji joj je promenio život

Influence
1
jana dačović
Foto: Instagram/janadacovic

Jutjuberka Jana Dačović prisetila se vremena kada je bila na početku svoje karijere, pa rekreirala klip koji ju je proslavio.

Jana je već godinama na vrhu liste najgledanijih jutjuberki u Srbiji, a osim toga, među prvima je u Srbiji koji su pokrenuli influens trend. Oni koji su je pratili tokom njenih početaka, sigurno se sećaju njenih „haul“ videa, gde je pokazivala šta je sve kupovala, objašnjavala svoje svakodnevne rutine i proizvode koje najčeće koristi.

Ona je sve započela po uzoru na influenserku Bethany Mota, ali kasnije je izgradila jedinstven stil po kom je prepoznatljiva. Ipak jedan video je bio ključan u razvoju njene karijere. Naime ona je svojeveremno dok je još bila tinejdžerka, bila opsednuta lebelima, pa je tada snimila klip o ovom proizvodu, koji je postao njen najviralniji video.

Ona je tada napravila svoju kolekciju labela, pa ih pokazala publici. Klip je trajao čak 13 minuta, a ona je tokom svih 13 minuta pokazivala proizvode za usne koje je u tom momentu posedovala, a to je bila kolekcija na kojoj su joj zavidele mnoge devojke.

Jana se nedavno prisetila ovih momenata, pa je rekreirala taj video i 5 godina kasnije snimila klip na istu temu. Iako je, kako i sam ističe, njena kolekcija sada dosta oskudnija, ona je jednostavno želela da se priseti video koji joj je kako je i sama navela „promenio život„.

Kako ona ističe, to je „video zbog kog je većina ljudi došla na njen kanal“ i video koji su gledali baš svi – i muškarci i žene.

Te 2026. godine, njena popluarnost je jako skočila i nastavila je sve više da raste, a Jana je od tada osim što je postala jedna od najpoznatijih jutjuberki, započela veliki broj projekata i ostvarila brojne saradnje.

Jedan od njenih prvih projekata jeste bio njen planer-kalendar za 2017. godinu. Ovo je bio stoni kalenadar, koji je ujedno imao mesto gde ste mogli da napišete neke svoje obaveze u toku meseca, a sadržao je i motivacione poruke.

Naredne godine ona je, sa svega osamnaest godina, naparvila još jedan sličan projekat. Osmislila je svoju knjigu-priručnik. Kako je ona sama navodila to je bila knjiga koju je ona započela, a zadatak čitalaca bio je da je sami dovrše, rešavajući zadatke koje im je ona zadala.

Malo nakon ovoga influenserka je otišla u drugom smeru, pa je izbacila svoju liniju parfema koji su odmah stekli veliku popularnost, a mnogi „kritičari“ i influenseri su se odmah bacili na opisivanje istih.

Iako jako mlada za Janu se ne može osporiti da je postigla velike uspehe. Ona je tokom godina sarađivala sa mnogim poznatim brendovima, gostovala u medijima i prisustvovala značajnim događajima vezanim za svet mode i u Srbiji i u inostranstvu.

Osim u poslovnom, Jana se ostavrila i na ličnom planu, dok je još bila u srednjoj školi stupila je u vezu sa poznatim jutjuberom Stefanom Vukasnovićem, poznatijim kao Muđa. Njih dvoje su zajedno doživeli bezbroj dogodovština i posetili veliki broj prelepih destinacija.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jana Dačović (@janadacovic)

Kada je snimila svoj prvi video, Jana Dačović nije mogla ni da zamisli da će jednog dana imati više od pola miliona pratilaca, koliko sada broji njen Youtube kanal, dok joj tek njeni ostali projekti, kako je sama više puta isticala, nisu bili ni na kraj pameti.

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence