Pretraži

S NESTRPLJENJEM OČEKUJE PRAZNIKE: Helena Topalović u miniću pored jelke izazvala lavinu komentara (FOTO)

Influence
0
helena topalović
Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Helena Topalović spremna je za predstojeće praznike!

Poznato je da se mlada influenserka ovog leta po prvi put ostvarila u ulozi majke, te je u potpunosti posvećena ćerkici Dominiki i porodičnom životu.

Helena i njen suprug, Dragan Aleksić, se po svemu sudeći idealno slažu, a biznismen neretko iznenadi mladu mamu skupocenim poklonima i putovanjima. Da ne oskudevaju ni u čemu ni kada se radi o porodičnom domu, pokazala je Helena nedavno kada je prikazala njihovu kuću ukrašenu za novogodišnje praznike.

helena topalović
Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Ona je, naime, pokazala da je dom ukrasila u skladu sa prinovom koju je par dobio ove godine, te njihovu dnevnu sobu krasi velika roze jelka, ukrašena sa brojnim rozim i belim ukrasima kao i imenom „Dominika“ pored jelke.

Da s vremena na vreme i dalje uživa u čarima noćnog života, Helena Topalović je pokazala nedavno, kada je izašla sa drugaricama, a tada je najviše komentara izazvao influenserkin izgled u kratkom šorcu.

Sada se Helena uslikala pored pored jelke uz opis „Dok smišljam želje za 2024.“, a kratka bela mini haljina izazvala je, još jednom, lavinu komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helena Aleksić (@helena_topalovic)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence