Pretraži

Nekada omiljeni par mladih, danas kao da se ne poznaju: Ljubavna priča Breskvice i Vojaža počela je kao u bajci, a ovako je izgledao njihov PRVI DEJT

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Youtube:generacijazed
Foto:Printscreen/Youtube:generacijazed

Popularni izvođači Breskvica i Vojaž važili su za jedan od omiljenih parova mlađe generacije, a dokaz za to su bile njihove brojne fan grupe koje su svakodnevno podržavale njihovu u tom trenutku bezgraničnu ljubav.

Popularni izvođači Anđela Ignjatović Breskiva i Mihajlo Veruović Vojaž tri godine su uživali u ljubavi i bili jedan od omiljenih parova mlađih generacija, a njihov raskid 2021. godine iznenadio je sve.

Poznato je da je Vojaž svoju muzičku karijeru započeo kao deo dvojca sa pevačicom Anđelom Ignjatović Breskvicom, sa kojom je određeni vremenski period bio u vezi.

Nakon raskida, par je krenuo svojim putem i na privatnom i na poslovnom planu, ali njihovi fanovi su još uvek vezani za ovaj period, te ih i dalje neretko povezuju, međutim, veliku pažnju javnosti nedavno je privukao Anđelin komentar, kada je izjavila da „nikada nije bila u vezi sa muzičarem“, na šta joj je Vojaž javno odgovorio da takva izjava treba da joj „služi na čast“.

Ipak, fanovi bivšeg ljubavnog para najradije se prisećaju njihovih lepih zajedničkih trenutaka, a budući da su vezu raskinuli pre više od tri godine, mnogi se ne sećaju kako je njihova ljubav zapravo počela.

Kada su uplovili u svoju ljubavnu bajka, Vojaž je otkrio da mu je to prva ozbiljna veza u životu, a posle i priznao kako su započeli svoj odnos.

– Sećam se da sam na Jutjubu izbacio pesmu „Geto fenomen“, koju je ona otpevala na svoj način i objavila je taj snimak na Instagramu. Kada sam čuo njenu verziju, odmah sam joj poslao poruku i pohvalio je da je odlično to odradila i da ima sjajan glas. Tako smo počeli komunikaciju – ispričao je Vojaž jednom prilikom za domaće medije.

Usledilo je dopisivanje, a onda uskoro i viđanje. Ovaj mladi par se sureo u blizini Trga republike, a onda su se uputili na Kalemegdan.

– Našli smo se oko četiri po podne u blizini Trga republike i odmah smo krenuli na Kalemegdan. Tog dana smo se prvi put poljubili. U tom periodu imao sam baš teške momente u privatnom životu, neki crni oblak nadvio mi se nad glavom, zbog porodice i raznih drugih situacija. Ona mi je bila sunce koje je sve to razvedrilo. Zaljubio sam se u nju upravo zbog tog osećaja olakšanja – priznao je Mihajlo.

U tim trenucima ovaj mladi par je bio u centru pažnje, a tu je počela i Mihajlova muzička karijera da ide uzlaznom putanjom u šta je uključio i Anđelu i tako postali omiljeni muzički dvojac.

Kako je reper tada ispričao, Breskvica je imala druge ambicije u vezi svoje karijere, a muzika joj nije bila ni na kraj pameti. Naime, ona je želela da se bavi šminkanjem i manikirom od čega ju je Vojaž odgovorio.

– Htela je da se bavi manikirom i šminkanjem. Rekao sam joj da batali to jer ima glas kao anđeo. Već smo javnosti bili interesantni i najbolji potez je bio da uradimo duet. Našao sam neku matricu na internetu i napisao nam pesmu „Vrati me“. Pozvali smo Nućija, koji je tada sa bratom Markom radio produkciju i on nam je snimio spot za tu numeru. To je prva pesma koja je za samo jedan dan skupila milion pregleda na Jutjubu. Tada su mediji počeli da pišu o nama.

Ljubav između Vojaža i Breskvice je trajala tri godine, a u januaru 2021. godine je zvanično stvljena tačka na ovaj odnos.

Ko je tada pratio Vojaža na Instagramu mogao je videti po njegovim objavama da mu nije baš lako pao raskid, dok se to kod Anđele nije primećivalo.

Njihova poslednja zajednička pesma “Beli grad“ je izašla upravo u januaru 2021. godine, ali zbog raskida spot nije bio završen.

-Zbog novonastale situacije nije bilo prilike da se završi spot za pesmu “Beli grad“- piše na početku ove pesme koja broji skoro 30 miliona pregleda.

Mnogi su tada mislili da je u pitanju samo marketinški trik i da je nemoguće da Vojaž i Breskvica raskinu, ali se to ipak dogodilo.

Kada su njihovi fanovi pak shavtili da ovo nije šala, po društvenim mrežama su počeli da kruže srceparajući video snimci u kojima ih fanovi mole da se pomire, ali ni tolika ljubav od strane fanova ovom paru nije pomogla da opstanu.

Oni se tada nisu oglašavali na društvenim mrežama, već su samo uklonili zajedničke fotografije, a onda je Vojaž ubrzo posvetio niz storija njegovoj bivšoj devojci Anđeli i pokazao svima koliko mu je zapravo stalo do nje.

– Ovo je ljubav zbog koje sam pisao, koja me motivisala i motiviše. Zbog ljubavi i od ljubavi živim. Momenti zbog kojih ću nastaviti borbu. Zauvek ću se boriti za ljubav – napisao je reper tada.

Posle svega što se izdešavalo usledile su njihove solo karijere, a onda su sasvim slučajno ova dva bivša partnera odabrala isti datum za objavljivanje svoje solo pesme.

Ono što je mnoge zaintrigiralo jeste Breskvičin naziv pesme “Bon Voyage“ što znači srećan put, a mnogi su upravo pomislili da je pesma posvećena Mihajlu.

Sada kada je prošlo dosta vremena od raskida ovog dvojca sa sigurnošću se može videti da su oboje prešli preko ovog odnosa i da sada uživaju u ljubavi sa svojim novim partnerima.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz