Pretraži

„Više nismo drugarice“: Dženi Martin progovorila o lažnim prijateljstvima i neprijatnim situacijama sa kojima se susrela

Influence
0
dženi martin
Foto: Instagram printscreen/jenniimartin

Naša influenserka Dženi Martin neretko daje savete mladim devojkama putem društvenih mreža, a sada je progovorila o lažnim prijateljstvima.

Dženi je Špankinja koja godinama živi u Srbiji, od kada je stupila u vezu sa našim poznatim glumcem Urošem Jovičićem. Ona je malo nakon što se doselila u Srbiju ušla u influens svet i postala jedna od naših najpoznatijih influenserki, a na svom profilu osim saveta za modu, šminkanje i negu kože, neretko deli i savete vezane za život, momke, prijateljstvo i slične teme koje su naročito zanimljive mladim devojkama.

Sada je Dženi na svom Tiktok nalogu snimala populrani „GRWM“ video, pa je tom prilikom pričala o prijateljstvima, naročito ističući kako da prepoznate ona lažna.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenni Martin✨ (@jenniimartin)

– Pričamo o nekim stvarima koje rade „drugari“ koji nisu toliko dorbi drugari – započela je Dženi, pa krenula sa nabrajenjem:

  • Na prvom mestu imamo te drugare koji misle da su bolji od tebe, na primer, kupiš majicu, stižeš srećna i tvoja drugarica ti kaže „Jao imam ja istu, samo ja imam veće grudi pa meni stoje bolje“, dobro i… – objasnila je ona i nastavila:

Verujte mi ima takvih ljudi, da kažem tako iskrenih. Ne kažem da je to loše, biti iskren je super, naravno kad ste drugari, pa morate da budete iskreni, ali mislim da uvek mora da postoji neki mali filter ili da ne bude svako drugi komentar takav, pošto onda ću da se smorim i da mislim da mi nisi baš dobra drugarica.

– Takođe imamo tu drugaricu, da kad ste same je odlična i super, ali kad je u grupi, jao koliko se promeni, koliko hoće da bude ovako glavna i ako mora da se zeza na tvoj račun znači da te bukvalno blamira pred svima da ona bude kao carica i najsmešnija, uradiće to. Ti možeš da vidiš, da osetiš, da to nije slučajno rekla, nego da je namerno rekla pošto hoće da se svi smeju tebi. To je stvarno, baš, baš bezveze i tu vrstu drugarica sam imala i ja. Danas nismo drugarice! – istakla je ona drugi znak da ti neko nije dobar prijatelj, pa nastavila sa trećim.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenni Martin✨ (@jenniimartin)

– Naravno drugarice koje se ne raduju ni minimalno kad ti se desi nešto dobro, nešto što si želela, neki uspeh. Vidi se da prave neke face „Bravo, baš mi je drago“, ali ti vidiš da joj nije drago – objasnila je influesnerka.

Naravno sve je ovo inspirisano tom jednom devojkom, bivšom drugaricom, ona ne priča srpski, pa ne zna da snimam ovaj video, a šta sam imala da joj kažem rekla sam joj u svoje vreme u lice. Ne treba vam ta vrsta ljudi u životu, ako su svi oko mene srećni i ja sam srećna. Ja sam jako pozitivna osoba, uvek želim svima najbolje na celom svetu, verujem da zbog toga i meni ide dobro, pošto, ne razmišljam kao ti si bolja od mene, ti imaš ovo – rekla je ona između ostalog i istakla da su rad i trud najbitnji kako biste dobili ono što želite i da nema potrebe za ljubomorom, a zatim za kraj istakla još jendu stvar koja je nervira kod lažnih drugarica.

– Isto šta me nervira kod takvih drugarica je što kažu „Jao, hajde da se vidimo“, pravite planove, a međutim zadnjeg momenta kaže „Jao, ja sam zaboravila, ne mogu da idem“ , međutim naravno to može da se desi jednom, ali kad je previše puta i posle vidiš na Instagramu da nije sa tobom, ali da je sa nekim drugim, da je našla nešto bolje da radi, onda se smoriš.

 

@jenniimartin Da li ste imali takve drugare?🫢 #tiktoksrbija #fypシ ♬ original sound – Jenni Martin

Istakavši kako izgledaju lažni prijatelji, ona se osvrnula i na one prave, pa objasnila kakvi su oni:

– Pravi prijatelj je uvek tu za tebe, voli te, raduje se tvom uspehu, plače sa tobom kad ti ide loše, a ne da se raduje – rekla je ona pa dodala:

– Moram da kežm da ja nemam mnogo drugarica, ali te koje imam, ne menjam ih nizašta.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence