Pretraži

Kako da privučete savršenog partnera: Saveti poznate influenserke koji će vam pomoći da promenite status iz „single“ u „in a relationship“

Izvor:  IDJTV
|
Life
0
Foto: Instagram printscreen/tinagrabez

Influenserka od koje smo navikli da dobijamo dobre savete, Tina Grabež, otkrila je šta to treba da uradiš da bi pronašla dečka.

Premda smo svi svesni da smo različiti i da ako jedan savet važi za jednu osobu, ne mora da važi i za drugu. Ipak, s vremena na vreme naše pouzdnaje  zna da popusti i tada su nam potrebni savet, naročito kada je pronalaženje partenera u pitanju.

Upravo za takve momente poznata influesnerka Tina Grabež je snimila video, u kom nam objašnjava kako da privučemo pravog dečka. Tina je prvenstveno navela kako vas to da li imate dečka ili devojku ne određuje:

„Ne treba po svaku cenu da dajete svoje vreme nekome, ali ako si u tom periodu života da osećaš da svi oko tebe imaju dečka, a samo ti nemaš, evo kako da ga nađeš“, započela je Tina objašnjvanje.

„Pre svega ono što kažu ‘prestani da tražiš i naći će te samo’, to u ovom slučaju ne pali. Da bi našla dečka pre svega moraš da budeš otvorena za to da te dečko nađe. Recimo da si u kafiću sa drugaricama i ugledaš nekoga ko ti se sviđa, moraš da ga pogledaš, moraš da mu se nasmeješ, moraš da mu daš bar neki signal. Jer ako sediš samo prekršteniš ruku i gledaš u pod, naravno da ti neće prići“, rekla je ona, pa objasnila nekoliko stvari oko samopouzdanja:

“ ‘Da Tina, ali ja nemam samopouzdanja to da uradim’, ali zašto? Lepa si mlada si, ima li ko bolji od tebe. Još jedna stvar koju je važno upamtiti u tim situacijama jeste da se svi osećaju upravo tako kako se i ti osećaš, čak i oni koji naizgled imaju samopouzdanja.“

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Grabez (@tinagrabez)


Osim samopouzadanja još jedna bitna stvar je energija, pa je i Tina skrenula pažnju na taj segment.

„Možda će ti ovo zvučati malo apstraktno, ali sve je do energije koju odaješ. Budi raspoložena za druženje, reci ‘da’ izlascima, jer nećeš nikoga upoznati ako sediš sama kod kuće.“

Za sam kraj Tina je istakla važnu činjenicu, a to je da je lako pronaći dečka, ali da je teško biti u ravnoteži sam sa sobom.

„Takođe zapamti da je tvoje vreme dragoceno. Verujte mi kada kažem da je naći dečka bukvalno prelako. Mislim samo na dečka, a ne na ljubav života. Biti singl i biti okej sama sa sobom, e to je već izazov.“

 

@tinagrabez pošalji drugarici koja mora ovo da čuje✨ #tinagrabez #tiktokbalkan #fypbalkan ♬ Storytelling – Adriel

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Life