Pretraži

Veliki dan za Dženi Martin i Uroša Jovčića: Influenserka nikad srećnija, čestitke stižu sa svih strana!

Izvor:  IDJTV
|
Influence
1
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Prelepa influesnerka Dženi Martin i glumac Uroš Jovčić, obeležili su važan dan za njihovu porodicu, pa je influenserka sve podelila sa svojim fanovima koji ne prestaju sa čestitkama.

Dženi Martin i njen suprug Uroš Jovčić, nakon niza srećnih momenata u njihovoj porodici, proslavili su još jedan važan dan u njihovim životima.

Naime, poznata influesnerka i glumac su ovog vikenda krstili svoje prvo dete, sina kog su dobili u julu prethodne godine, a uspomene sa ovog važnog dana su odmah podelili sa svojim fanovima.

Ceremoniji su prisustvovali najbliži ljudi poznatog para, između ostalog i influesnerka Lea Stanković koja je podelila fotografiju sa Dženi Martin, kojoj je inače bila kuma na venačanju, napisavši kratko:

– Čestitke kumici.

Foto: Instagram printscreen/jenniimartin

Dženini mnogobrojni fanovi su odmah počeli da joj upućuju čestitke, radujući se ovom posebnom danu zajedno sa njom i Urošem.

Podsetimo se, Uroš i Dženi su se upoznali kada je ona imala svega 15 godina, a on 21, na snimanju filma „Montevideo, vidimo se“, koji je rađen na  Dženinim rodnim Tenerifima.

Iako je sve krenulo kao druženje, njih dvoje su se ubrzo zaljubili i nekoliko godina kasnije Dženi je krenula za ljubavlju, pa se preselila u Srbiju kako bi živela za Urošem.

Ona je ovde započela influens karijeru, postavši jedna od naših najpraćenijih influesnerki, kako je zapravo i upoznala Leu koja će joj u avgustu 2021. godine postati kuma na venčanju, kada su ona i Uroš konačno rekli „Da“.

U julu prethodne godine oni su proširi svoju porodicu i uvećali svoju sreću, nasednikom koji je upotpunio njihov život.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence