Pretraži

„Mislila sam da ću da budem ta vrsta mame…“ Dženi Martin otkrila koliko ju je majčinstvo promenilo, a ove stvari su je posebno iznenadile

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:jenniimartin
Foto:Printscreen/Instagram:jenniimartin

Poznata influenserka Dženi Martin otvorila se fanovima i progovorila o roditeljstvu, priznavši da je za moge stvari obećala sebi da ih kao roditelj nikada neće uraditi, međutim, kako i sama tvrdi – prevarila se.

Dženi se nedavno ostvarila u ulozi roditelja kada je sa svojim suprugom, poznatim glumcem Urošem Jovčićem dobila sina. On je postao kruna njihove dugogodišnje ljubavi, a od tada ova prelepa Špankinja ne prestaje da deli srećne momente koje provodi sa svojim sinom.

Takođe, ona neretko daje i savete devojkama vezane za majčinstvo i iskreno deli svoja iskustva, a sada je influenserka priznala koje to tri stvari je rekla da nikako neće uraditi kao majka, ali ipak je uradila.

– Mislila sam da ću da budem ta vrsta mame koja nema uopšte ekrane ispred sebe – rekla je Dženi pokazujuću na televizor, pa dodala:

– Ali mama mora i da kuva i da čisti i da snima – rekla je ona, a kao objašnjenje je stajalo:

– Naravno, to nije više od 7 do 10 minuta dok perem sudove ili kuvam nešto.

– Druga stvarnost, ja kupim sve živo za Olivera, kremice koje mirišu lepo – rekla je ona između ostalog pa nastavila sa nabrajanjem.

– Treća stvar je da neću ići u WC sa mojim detetom. Drugarica koja mi je rekla „Jao, ne mogu sama ni da idem u WC“, ja sam mislila kao „Jao, kako preteruje“. Istina je nažalost, WC više nije intimno mesto za mene – završila je influenserka, pitajući i druge mame za iskustva.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenni Martin✨ (@jenniimartin)

Inače, influenserka se iz Španije u Srbiju doselila zbog ljubavi prema sadašnjem suprugu, koja sada traje već 9 godina. Ipak, nedavno je priznala da joj često nedostaje Španija i to dok je po prvi put sa sinom bila u poseti rodnim Tenerifima.

Ona je tom prilikom objasnila je njen mezimac konačno upoznao celu njenu porodicu, pa istakla koliko joj rastanak od porodice teško pada od kada je mama:

– Bilo mi je prelepo, uživali smo, Oliver je upoznao celu moju porodicu – rekla je ona tada i dodala:

– Toliko mi je bilo nekako teško da se vratim! Moram da kažem da, naravno, svaki put je teško, ali sad sa detetom i mojom porodicom, nekako sad mi je bilo najteže, ali eto sad sam kući, lep je dan i vraćam se svojoj rutini.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence