Pretraži

Ovako izgleda savršen dejt: Dženi Martin i Uroš Jovčić ne kriju koliko uživaju u ljubavi

Izvor:  IDJTV
|
Influence
1
Photo: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Poznata influenserka je sve oduševila snimkom na kom je pokazala kako ona i njen suprug, poznati glumac Uroš Jovčić, uživaju u savršenom dejtu.

Ljubav poznatog para Dženi Martin i Uroša Jovčića predstavlja pravu romansu o kojoj se priča već godinama. Naime, njih dvoje su se upoznali kada je ona imala 15 godina, a on 21 i to na snimanju filma „Montevideo, vidimo se“, koji je sniman na Dženinim rodnim Tenerifima.

Iako je sve krenulo kao druženje, njih dvoje su se ubrzo zaljubili i nekoliko godina kasnije Dženi je krenula za ljubavlju, pa se preselila u Srbiju kako bi živela za Urošem.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenni Martin✨ (@jenniimartin)

Ona je u našoj zemlji započela influens karijeru, čime je postala jedna od naših najpraćenijih influenserki, a na društvenim mrežama svakodnevno privlači pažnju zanimljivim objavama, u kojima često ističe koliko uživa u prodičnom i ljubavnom životu.

Dženi je sada na svom Instagram kanalu pokazala kako izgleda njen dejt sa suprugom, pa je snimila Uroša kako na terasi stana u kom su svili porodično gnezdo, priprema romantičan ručak za njih dvoje. Uroš se pokazao kao pravi stručnjak u kuvanju i spremio za njega i suprugu meso koje je prvo ispržio na roštilju, pa ga ukombinovao sa račićima.

Dženi je takođe snimila i scenu gde njih dvoje uživaju u laganom plesu u zalasku sunca, a potom i kako uživaju u večeri koju je Uroš spremio sa dosta ljubavi.

Ove scene dočarale su njihovu ljubav pratiocima i pokazale kako romantika među njima živi u najjačem sjaju i kako im je za sreću dovoljna i večera na tersai njihovog doma.

Foto: Instagram printscreen/jenniimartin

Podsetimo se, Dženi i Uroš su kao produkt ljubavi dobili i sina, kog su nedavno krstili, a fotografije sa ove ceremonije su podelili sa svojim fanovima.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence