Pretraži

„Rad sa mužićem“: Ljubav Dženi Martin i njenog supruga počela je na filmskom setu, a sada će se ponovo naći zajedno ispred kamere

Influence
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Influenserka Dženi Martin već tri godine uživa u ljubavi sa glumcem Urošem Jovčićem, a sada je otkrila da ovaj poznati par sprema nešto novo svojoj publici.

Podsetimo, par je pre par samo nekoliko meseci proslavio 9 godina veze koju su krunisali brakom, a potom prošle godine i dolaskom sina. Dženi, koja je poreklom sa Tenerifa, se zbog ljubavi prema Urošu doselila u Srbiju i par je tada započeo zajednički život, a ona svoju influensersku karijeru.

Dženi je simpatičnošću i vedrim duhom osvojila publiku, te danas važi za jednu od najpopularnijih mladih influenserki, a dok je živela na Tenerifima ona se okušala i u glumačkom poslu. Tako se ovaj par i upoznao.

Uroš je naime tamo boravio sa glumačkom ekipom poznatog ostvarenja „Montevideo“, zbog snimanja drugog dela filma i tamo upoznao Dženi koja je tumačila epizodnu ulogu, a potom su par godina održavali kontakt i prijateljski odnos pre nego što se između njih razvila ljubav.

Po svemu sudeći, poznati par će se sada ponovo naći zajedno ispred kamere, što je influenserka podelila na svojim društvenim mrežama.

Dženi je zabeležila jedan od kadrova sa snimanja i napisala „Rad sa mužićem izgleda ovako“.

Foto: Instagram printscreen/jenniimartin

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence