Pretraži

Veliki dan za Anu Lazarević: Influeserka nikad srećnija, a posebno se iznenadila kada je ugledala OVE dve osobe

Influence
1
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata influenserka Ana Lazarević proslavila je poseban dan u svojm životu, a naročito su je obradovale dve osobe za koje je sumnjala da će doći, pa je sve podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Ana neretko sa svojim pratiocima deli momente iz svog privatnog života i uvek se trudi da svaki bitan trenutak fotografiše, a sada je fotografije sa jednog posebnog događaja podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Naime, ona je podelila fotografije sa svog krštenja. Ana se krstila pod Ostrogom, a pored kumova i porodice ovom događaju je prisustvovao i njen dečko, influesner Stefan Janković, poznatji kao Janko. Kako je dobila dosta pitanja vezanih za ovaj važan momenat u njenom životu, Ana je pratiocima ostavila mogućnost da joj postavljaju pitanja na koja je ona iskreno odgovarala.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lazarevic (@annalazarevic2)

Ono što je mnoge zanimalo jeste zašto se ova dvavdesetdvogodišnja influenserka tek sada odlučila na ovaj korak.

– Moja mama je želela da pamtim ovaj trenutak zauvek i zato me nije krstila kada sam bila mala, takođe svi znate da smo dugo živeli u Francuskoj. Da, postoje takvi slučajevi i evo upravo sam taj. Nikada nije kasno. Sada mi se pružiila prilika da odem do Manastira Ostrog i da se upravo tu krstim, a ovaj dan ću svakako zauvek pamtiti. Kada budem imala svoje dete, da li ću imati isti način razmišljanja kao moji roditelji ili ne to je već na meni – objasnila je ona.

Kako Ana snima i za Jutjub, mnoge je zanimalo i da li će izaći video vezan za ovaj događaj, međutim, influenserka je istakla kako je tamo „otišla da se krsti, a ne da snima“, tako da će video ipak izostati.

Ono što je bilo posebno iznenađenje za Anu jeste da su se na ovom prelepom događaju pojavile njena mama i baka, a na pitanje da li se nadala da će one biti prisutne, Ana je odgovorila:

– Ni u ludilu, ni u najluđem snu! Moja baba jako teško hoda, ali to je nije sprečilo da dođe!

Foto: Instagram printscreeen/annalazarevic2

Ova izjava je mnogima privukla pažnju, pa je Ana objasnila zašto nije bilo planirano da one prisustvuju.

– Moja baba nije toliko pokretna koliko vi mislite. Ona se zaista trudi, ali svi znate da je imala udes i da ima šipku u nozi pa to dodatno otežava hod.  Žena zmaj, ima 73 godine i došla je avionom čak do Crne Gore da bi bila sa mnom na ovaj svima jako važan dan. Posebno mi je drago što je bila baš na Ostrogu, jer joj je to bila jedna velika želja koja se činila nemogućom. Hvala Bogu! A bez moje majke ovo ne bi bilo moguće. Sve vreme mi se plakalo koliko mi je bilo drago što su tu, inače još uvek ne verujem.

Ani je na krštenju kuma bila njena menadžerka, kojoj su društvo pravili muž i ćerka, a ovom događaju je prisustvovao i Janko. Ana je odamah postavila njihovu zajedničku fotografiju, razrešivši dilemu oko toga da li je pravoslavne vere i otkrivši kog je porekla.

– Ljudi jesam. Vidim da je došlo do zabune po komentarima, još jednom da razjasnim. Moja mama je Srpkinja (rođena u Francuskoj). Moj tata je isto Srbin (ima neke veze sa Francuskom) ne znam puno o njemu, jer ga nisam ni sama upoznala. Ja sam rođena u Francuskoj, živela sam tamo 10 godina i nastavila francusku školu ovde. Znači ja sam pravoslavac.

 

@annalazarevic02.03.2024. Moje Krštenje 🤍🙏🏻♬ VLOG Dramatic Calming BGM(1390605) – SKUNK

Razlog zašto je ovo mnoge bunilo jeste to što je Ana svojevremeno proslavila katolički božić, ali je ona objasnila da je to upravo zbog toga što je dugo živela u Francuskoj, a i deda joj je bio Rumun. tako da su oduvek slavili oba Božića.

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence