Pretraži

Uživa na omiljenoj destinaciji poznatih: Andrija Jo nakon zdravstvenih problema podelio detalje luksuznog odmora (FOTO)

Influence
1
andrija jo
Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Poznati influenser Andrija Jo je nakon zdravstenih problema rešio da sebi priušti kraći odmor i to na jednoj od omiljenih destinacija poznatih ličnosti.

Andrija Jo neretko sa svojim fanovima deli detalje iz svog privatnog života, a najveću pažnju privlače njegove objave sa putovanja. Influenser je do sada obišao mnoge poznate destinacije koje je na autentičan način predstavio svojim pratiocima.

Andrija je u poslednjih nekoliko nedelja imao čak tri operacije, te je neko vreme bio odsutan sa društvenih mreža, što je zabrinulo njegove pratioce. On se sada vratio svom influens poslu, a pre nekoliko dana je između ostalog otkrio na koje drastične životne promene se odlučio.

Influenser je sada otputovao u Švajcarsku, u popularno zimovalište Frutigen, odakle sa svojim pratiocima deli detalje ovog prekopotrebnog odmora. On je naime prvo podelio fotografiju na kojoj se vidi luksuzni hotel u kom je on odseo. U Andrijioj sobi dominiraju drveni detalji, te se stiče utisak topline i pravog planinskog ugođaja koji predstavlja pravi kontrast snežnom predelu koji se vidi iz njegove sobe.ž

Foto: Instagram printscreeen/andrijajo

Potom je Andrija podelio kako uživa u obroku i flaši vina na terasi jednog restorana, odakle se pruža savršen pogled na planinu. Ovom fotkom on je otkrio i u čijem društvu uživa na ovom putovanju, a radi se o njegovoj rođenoj sestri i jednoj prijateljici.

Foto: Instagram printscreeen/andrijajo

Odmah nakon ručka, Andrija je uživao u skijanju zbog kog je i došao u ovo poznato zimovalište, a svojim umećem se ponosno pohvalio na društvenim mrežama.

Foto: Instagram printscreeen/andrijajo

Podsetimo, Andrija je nedavno pažnju publiku privlačio i tokom svog boravka u Parizu. Osim što je obilazio prelepa mesta, između ostalog i „Louis Vuitton“ fondaciju u kojoj se održavala izložba slikara Marka Rotka, gde je pokazao neobičnu sliku koja vredi milione, on je imao i malu nezgodu sa liftom. Influenser je ostao zaglavljen u liftu, pa je svoj doživlja podelio sa fanovima.

– Juče mi je inače lift udario o poslednji sprat kao da je pao i bio sam zaglavljen sat i po vremena u liftu sa ovakvim svetlom, zvonio na zvono u liftu ali niko nije čuo. Jedva uhvatio signal da javim sestri da zove recepciju i kaže im da imaju zaglavljenog u liftu, još mi se pre toga išlo jako u wc ali sam rekao sebi samo da spustim kofere i onda ću, i eto! Baterija pet posto. Sve u svemu horor, ali sam odmorio lepo – objasnio je Andrija, pa dodao:

– Na kraju mi je i nestalo svetlo u liftu, samo zamišljam kako bi paničari reagovali, sva sreća pa sam ja lagan.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence