Pretraži

ANDRIJA JO ZAGLAVLJEN U LIFTU: Poznati infulenser otputovao u Pariz, pa doživeo neprijatnost! (FOTO)

Influence
1
Screenshot: Youtube/Andrija Jo

Poznati influenser Andrija Jo sinoć je otputovao u Pariz sa svojom sestrom, a tamo je doživeo jednu nepijatnost kada se zaglavio u liftu hotela u kom su odseli.

Kada je u pitanju Andrija Jo svi smo navikli na estetske slike koje influenser pažljivo bira za svoj profil i koje obeležavaju njegov stil. Tako je počelo i sa fotografijama iz Grada svetlosti gde je Andrija podelio slike svoje sestre na kojima se vidi da su njih dvoje bili na lepoj večeri, međutim kasnije ih je put odveo u drugom smeru.

Naime, influenser je objavio snimak iz zamračenog lifta, a kao dodatak snimku napisao je tekst u kom objašnjava šta mu se desilo:

– Juče mi je inače lift udario o poslednji sprat kao da je pao i bio sam zaglavljen sat i po vremena u liftu sa ovakvim svetlom, zvonio na zvono u liftu ali niko nije čuo. Jedva uhvatio signal da javim sestri da zove recepciju i kaže im da imaju zaglavljenog u liftu, još mi se pre toga išlo jako u wc ali sam rekao sebi samo da spustim kofere i onda ću, i eto! Baterija pet posto. Sve u svemu horor, ali sam odmorio lepo – objasnio je Andrija, pa dodao:

– Na kraju mi je i nestalo svetlo u liftu, samo zamišljam kako bi paničari reagovali, sva sreća pa sam ja lagan.

Andrija Jović
Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Fanovi nisu saznali kraj priče, ali ono što je sigurno jeste da je Andrija sada dobro, a to se može videti na njegovoj sledećoj priči na kojoj se vidi kako je influenser fotografisao ulice ovog prelepog grada.

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence