Pretraži

„Nema me na Instagramu jer se oporavljam“: Andrija Jo pokazao ko mu pravi društvo nakon operacije (FOTO)

Influence
1
Photo: Instagram/andrijajo

Poznati influenser Andrija Jo pokazao je na svom Instagram profilu ko mu pravi društvo nakon jedne operacije kroz koju je prošao, a objava je raznežila njegove pratioce.

Andrija je popularnost stekao na Jutjubu, pa je proširio i na ostalim društvenim mrežama, a njegove mnogobrojne fanove privlače njegovi zabavni, ali neretko i poučni klipovi. Ipak osim kao influenser, Andrija se istakao i kao pevač snimivši nekoliko pesama koje su stekle veliku popularnost.

Pre nekoliko dana Andrija se požalio fanovima da je imao stomatološku intervenciju, zbog koje ne bi trebalo da peva ovih dana, a upravo to je razlog njegovog odustva sa Instagarma, što su njegovi fanovi odmah primetili. Naime, on je nedavno imao operaciju umnjaka, a nakon intervencije, pokazao je ko mu pravi društvo tokom oporavka.

– Nema me na Instagramu jer se oporavljam od druge operacije umnjaka – rekao je on između ostalog, pa istakao kako mu pas pravi društvo.

Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Nakon ovoga, on je podelio nekoliko fotografija belog psa koje su raznežile njegove pratioce, pa je pokazao kako se oni igraju.

Ali svađa se i kad pustim onda donese da nastavimo otimanje – napisao je on u opisu snimka gde se on i pas otimaju oko njegove igračke.

Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Podsetimo se, Andrija je više puta do sada isticao da obožava životinje, a nedavno je snimkom sa sela još jednom pokazao da uživa u danu koji je proveo okružen domaćim životinjama. Influenser je ovom prilikom hranio pse i patke, družio se sa bikom, a čak se i „pomiro“ sa gusakma, sa kojima je ranije „imao problem“.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence