Pretraži

„Neću otkrivati imena“: Uki Q progovorila o dopisivanju sa momcima, pa najavila da će uskoro obelodaniti zanimljive PREPISKE

Influence
0
uki q
Foto: Instagram printscreen/uki_q

Popularna tiktokerka Una Kablar, na mrežama poznata i kao Uki Q, otkrila je da intrigantne detalje svojih dopisivanje od pre nekoliko godina.

U poslednjih nekoliko meseci privatni život mlade influenserke bio je predmet interesovanja kako njenih fanova, tako i medija.

Početkom februara, jutjuber Luka Bojović i Una su objavili da je nakon gotovo dve godine veze došlo do raskida. Ova vest je iznenadila i razočarala njihove fanove, a uprkos tome što su isticali da su ostali u prijateljskim odnosima, oni su ubrzo izneli da su odlučili da na neko vreme prekinu kontakt kako bi se u potpuno ohladili od odnosa.

Svako je nastavio sa svojim životom i sadržajem na društvenim mrežama, a Uki je pre samo nekoliko dana zaintrigirala fanove potencijalnom obnovom romanse sa svojim prethodnim dečkom, pevačem Sergejem Pajićem.

Iako se tiktokerka nije oglašavala ovim povodom, ona je na svom Instagramu najavila novi serijal.

„Pakao. Slušajte, bukvalno imam novi kontent, ne znam da li za TikTok ili za Jutjub, ali… Sad mi se rendom javila neka osoba, zaboravila sam da postoji, ne znam ni ko je niti se sećam da sam se dopisivala sa ovom osobom, ali postoji čet, i to kilometarski čet. I tako se meni jave osobe kao ‘Uuu zaboravila mi se’, a ja stvarno zaboravila. Dobro da skratim priču, moram da vam čitam čet kako sam se ja dopisivala sa likovima fazon 2018., ne ovo je 2019. godina. Ovo, meni bi bilo žao da ja sad ovako pišem ljudi moji“, rekla je Uki kroz smeh, a potom dodala.

„Sada kad svi likovi ikad unsenduju poruke poruke sa mnom da ih ne blamiram hahaha. Neću vam otkrivati imena, obećavam.“

Foto: Instagram printscreen/uki_q

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence