Pretraži

„Bilo me je sramota, ali sad me baš briga“: Lea Stanković iskreno o neprijatnim situacijama, pa otkrila kakav danas stav ima prema njima

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Poznata influenserka Lea Stanković otvorila se svojim fanovima, pa im priznala zbog čega ju je bilo jako sramota u prošlosti i otkrila kakav odnos sada ima prema takvim stvarima.

Lea je poznata po tome da nema „dlake na jeziku“ i da uvek kaže sve što misli. Ova influenserka neretko sa svojim fanovima deli svoja životna iskustva, priče i savete. Upravo zbog svoje iskrenosti, ali i zanimljivog sadržaja, nju na Tiktoku prati preko 650 hiljada ljudi, a sada je snimila video u kom je govorila o svim stvarima zbog kojih ju je bilo sramota u prošlosti.

– Ja sam osoba koja prebrzo jede, znači u roku od dva minuta ceo ručak sam bukvalno pojela. Ogroman tanjir. I ranije mi je bilo jako glupo kada sedim sa nekim ko mi nije toliko blizak što ću ja pojesti pre te osobe i onda sam ja sebe toliko mučila, cela se tresem, a kao jedem polako zato što ta osoba jede polako samo da ja ne bih pojela za minut, jer sam mislila da to nije lepo. Sad me iskreno baš briga, kako stigne hrana, navalim istog trenutka jer obožavam da jedem i ceo život brzo jedem. I nemojte da mi pišete to da li je zdravo, da li nije zdravo, to je moj tempo kojim ja jedem – rekla je influenserka, pa se osvrnula na svoje oblačenje.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lea Stankovic 👑 (@lastankovic)

– Ranije, na primer dešava se neki izlazak ili nešto, ja želim da se sredim i svaki put kad se sredim onako baš, ljudi me komentarišu „koliko si se to sredila“, i nekako onda sam stvorila to nešto, da ne smem previše da se sređujem, da ne bih bila presređena za neku priliku. Sad me iskreno baš briga, oblačim se kako ja želim, kad želim. Ako želim da budem u trenerci budem u trenerci, ako želim da budem sređena, naravno samo ispoštujem dres kod – istakla je ona, pa je navela „problem“ koji ima većina devojaka.

– Jao, mislim da ovo rade sve devojke u izlasku. Nema šanse da odem da piškim sama, mora drugarica da ide sa mnom. Znači ako odem sama, nešto će mi se desiti, mora drugarica da ide sa mnom – ispičala je Lea, pa progovorila o još jednoj neprijatnoj situaciji koja joj je ranije predstavljala veliki problem, međutim, kako kaže, sada je ovaj problem prevazišla.

– Slušajte ovo, ako se nalazim sa nekom osobom u restoranu ili kafiću, uvek kada dođem do tog mesta, moram da pozovem na telefon tu osobu da proverim da li je stigla, jer ne smem da uđem unutra ukoliko ta osoba nije stigla. Znači preglupo mi, kako ja da sedim sama u restoranu, svi će me gledati, nego kao čekam tu osobu ispred. Sad, idem sama na ručak 1000 puta, kamoli da ne mogu da sedim sama da pričekam nekoga – završila je influesnerka.

 

@lastankovicPisiteeee molim vas vase situacije da znam da nisam bila jedina 😂😂♬ original sound – Lea Stankovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence