Pretraži

„Ne mogu da verujem da sam uspeo!“ Janko se pohvalio novim skupocenim automobilom, pa se obratio fanovima emotivnim rečima (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
1
janko
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

Poznati influenser Stefan Janković Janko, pokazao je fanovima svoj novi automobil marke „BMW“, pa iskrenim govorom raznežio fanove dok je objašnjavao šta ovaj uspeh znači za njega.

Stefan Janković poznatiji kao Janko započeo je svoju Jutjub karijeru pre nekoliko godina, a klipovima u kojima je pokazao svoj humor i jedinstvenost uspeo je da skupi svoju vernu publiku koja ga i dan danas prati.

Kada je ušao u influens svet Janko je bio dečak iz Vranja sa snovima za koje nije bio siguran da li će se ostvariti. Iako nije mogao biti siguran, on je verovao i tako su mu se snovi ostvarili.

Svojim trudom i zalaganjem Stefan je došao na vrh naše influens scene i postao jedan od najpraćenijih influensera, kog na Instagrmu prati skoro milion ljudi. Upravo zahvaljujući svom angažovanju, influenser danas zarađuje svote novca za koje nikada nije sanjao da će imati, i upravo zahvaljući tome on je sada uspeo da sa svega 21. godinu kupi automobil o kom je dugo sanjao.

O ovom upsehu Janko je snimio klip na Jutjubu u kom je fanovima pokazao svoj novi automobil, pa prikazao rekaciju njegove porodice na svoj novi „BMW“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Janković (@stefan_jankovich)

“ Za danas sam spremio jedno brutalno iznenađenje za koje sam čekao dugo da se desi i nisam verovao da će sad da se desi, jer imam samo 21 godinu“, započeo je Janko, pa podsetio pratioce na prethodna dva automobila koja je kupio u prethodne dve godine.

“ Danas sam kupio novi auto i ne mogu da verujem da sam uspeo da dođem do tog cilja, jer kada sam kretao iz ovoga grada imao sam maštu da ću jednoga dana da vozim takav auto. Verovao sam u sebe, ali nisam verovao da će da dođe taj dan, ali danas je došao taj dan, zahvaljujući svima vama i zahvaljujući meni“, istakao je on, dok je objašnjavao da je u rodnom Vranju.

“ Pre tri-četiri godine da mi je neko pričao ‘Janko, ti ćeš da voziš taj i taj auto’, ne bih im verovao. Drug je jedan isto imao pre tri godine ovaj auto, samo nešto stariju verziju, nešto starije godište, ja sam razmišljao da li ću da vozim ovaj auto, kakav je ovaj auto, i ljudi ako verujete u snovi će postati realnost“, rekao je Janko, pa istakao da se trud uvek isplati.

Jutjuber je potom objasnio da se nalazi na istom mestu na kom se nalazio pre pet godina, kada je „napravio prekretnicu jutjuberskih pesama“, pa je istakao:

“ Vraćam se posle par godina punim srcem, nekako život mi se ispunio, volim da živim napokon, nekako me mrzelo da živim do skoro“, rekao je Janko pa pokazao svoj novi automobil marke „BMW“, pa predstavio rekaciju svojih roditelja.

Prvi član porodice kom se Janko pohvalio svojim novim uspehom je bila njegova baba, koju su fanovi ranije imali priliku češće da viđaju u njegovim videima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Janković (@stefan_jankovich)

Najstariji član njegove porodice je bio oduševljen automobilom, a Janko joj je čak dozvolio da ga provoza.

Njegova majka je takođe ostala oduševljena Jankovim BMW-om, premda je manje bila oduševljena njegovom brzom vožnjom.

“ Ovaj auto je veliki, ti si još mali za ovaj auto. Ti voliš ova besna kola, a ja ne volim“, rekla je ona, pa dodala:

“ Ja ti želim svu sreću, sa zdravljem da voziš, ali iskreno Audi ti je bio bolji“, dodala je ona, pa prokomentarisala kako se plaši njegove vožnje.

 


BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence