Pretraži

„Svi svetski mediji gledaju u tebe“: Andrija Jo podelio detalj sa snimanja kampanje, pa otkrio koji kolega mu pruža najveću podršku

Izvor:  IDJTV
|
Influence
2
Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Poznati influenser Andrija Jović, poznatiji kao Anadrija Jo, na društvenim mrežama podelio je stare snimke, pa se prisetio ko mu je pomagao tokom snimanja jedne reklamne kampanje.

Andrija je veoma popularan influenser koga prati više stotina hiljada ljudi putem društvenih mreža. Njegova populranost iz dana u dan sve je veća, a on je publiku prvenstveno zadobio svojim zabavnim klipovima na Jutjubu. Pored infleunsinga on se bavi i pevanjem, a takođe se neretko pojavljivao i kao model u raznim muškim kampanjama, a za njega se svakako može reći da je jedan od naših influensera sa najviše stila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrija Jović (@andrijajo)

Jednom prilikom Andrija se slikao za jednu kampanju, a a tada mu je dosta pomogao njegov prijatelj i kolega, Cale.

– Ništa ne smeš da pričaš Andrija jer od ovoga ti život zavisi. Kupili smo deset stanova od ove kampanje. Svi svetski mediji gledaju u tebe – čuo se Caletov glas iza kamere dok je bodrio prijatelja.

Ovaj video je nasmejao mnoge, naročito zbog uputstava koje je Cale dao kamermanu, kako mu se ne bi tresla ruka, a Andrija je u opisu snimka otkrio:

– Našao sam ovaj stari snimak gde mi Cale diže energiju i samopouzdanje na slikanju a ja se jedva suzdržavam da ostanem ozbiljan.

Foto: Instagram printscreeen/andrijajo

Inače, Caletove manifestacije nije bila daleko od istine. Andrija zaista zarađuje zavidne svote novca, sa svega 23 godine je kupio svoj prvi stan u Beogradu. Takođe on često obezbeđuje sebi i putovanja na poznate i skupocene lokacije, a nedavno je bio na omiljenoj destinaciji poznatih kada je u pitanju zimski period.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence