Pretraži

„Uhvatila me je nostalgija“: Andrija Jo se prisetio svog učešća na Beoviziji, pa otkrio malo poznate detalje o pesmi (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Mladi influenser Andrija Jović, na društvenim mrežama poznatiji pod nadimkom Andrija Jo, pored influensinga bavi se i muzikom već nekoliko godina.

Andrija je svoju muzičku karijeru započeo 2018. godine, a svoju prvu pesmu „Opusti se“, koja ima nekoliko miliona pregleda je uradio u duetu sa koleginicom Dženi Martin. On je potom uradio i nekoliko parodija na razne pesme, a potom je i ozbiljnije krenuo da se bavi svojom muzičkom karijerom.

Influenser je 2020. godine odlučio da se prijavi na Beoviziju sa pesmom „Oči meduze“. Njegova pesma i nastup su privukli veliku pažnju publike, te se on istakao kao jedan od favorita. Međutim, pobeda mu je za dlaku izmakla, a te godine trofej su odnele njegove koleginice iz grupe „Hurricane“ pesmom „Hasta la vista“.

Sada, u jeku takmičenja „Pesma za Evroviziju“, Andrija se prisetio i svog učešća na ovom popularnom takmičenju. On je najpre pitao svoje pratioce koji su njihovi favoriti, a potom je podelio snimak svog nastupa iz 2020. godine.

„Jao, uhvatila me neka nostalgija“, napisao je influenser.

Foto: Instagram printscreen/andrijajo

On je potom otkrio da je najpre pesma koju je izvodio nastala na engleskom, a da su tek kasnije došli do teksta na srpskom jeziku.

„Demo na engleskom pre nego što je nastao tekst „Oči meduze“. Ovo je bila ideja za tekst, nije sve povezano, ali moj omiljeni deo je bio ‘Somebody got to love my way, it’s all I am'“, dodao je on.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence