Pretraži

Stajling od 66.000 evra: Đina Džinović se pohvalila skupocenim komadima, cena samo jedne narukvice vredi pravo bogatstvo (FOTO)

Influence
1
đina džinović
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Mlada influenserka, Đina Džinović, na svojim društvenim mrežama često pažnju privlači skupocenim komadima odeće, obuće i nakita.

Čini se da je ćerka Harisa Džinovića i kreatorke Meline Džinović modni ukus nasledila od majke, te je neretko možemo videti u komadima najvećih svetskih brendova. Đina je i velika ljubiteljka nakita, a upravo ju je Melina pre izvesnog vremena iznenadila novogodišnjim poklonom, skupocenom ogrlicom od 3.500 dolara.

Mlada influenserka je nedavno prošetala čizme popularnog brenda „Givenchy“ u vrednosti u 3900 dolara, a od vrednosti njenog najnovijeg autfita zavrteće vam se u glavi.

Đina je naime objavila fotku u crnom topu i farmerkama i dok se na prvi pogled ovaj autfit čini prilično jednostavan, njegova vrednost će vas iznenaditi.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Ona je ponela farmerke poznato brenda „Mugler“, čija je vrednost gotovo 1.000 evra i torbu od vrednosti od 2.500 evra.

Ono što je privuklo najviše pažnje na fotografiji jeste nakit koji je influenserka ponela, a samo jedna njena narukvica, popularnog brenda „Cartier“ košta 47.500 evra i napravljena je od zlata i ukrašena sa 204 dijamanta. Na drugoj ruci, Đina je ponela dve iste narukvice, jednu od tirkiza i belog zlata u vrednosti od 6.000 evra, dok je druga od žutog zlata vredna 5.500 evra.

Ona je ponela i sada već prepoznatljivu oglicu koju joj je Melina poklonila, kao i još nekoliko komada nakita, te se vrednost njenog celokupnog autfita procenjuje na više od 66.000 evra

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence