Pretraži

Prva objava nakon duže pauze! Đina Džinović se vratila na društvene mreže, pa pokazala modni detalj vredan 4.000 dolara (FOTO)

Influence
1
ĐINA DŽINOVIĆ
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Popularna influenserka Đina Džinović posle duže pauze vratila se fotografiju u svom stilu kojom se izazvala lavinu komentara.

U januaru Đina je sa mamom Melinom i bratom Kanom posetila egzotičnu destinaciju Maldive odakle je redovno delila fotografije i izazivala brojne reakcije najviše svojim izgledom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Međutim, s obzirom na to da je Đina jedna od najpraćenijih influenserki mlađe generacije, njenim pratiocima nije promaklo njeno potpuno povlačenje sa društvenih mreža nakon vraćanja sa odmora.

Mnogi su njen „nestanak“ povezali sa spekulacijama koje su se pre izvesnog vremena pojavile u medijima, a tiču se odnosa njenih roditelja, poznatog pevača Harisa Džinovića i kreatorke Meline Džinović. U poslednjih nekoliko nedelja po medijima se dosta spekulisalo o njihovom odnosu, te je otkriveno da se poznati par navodno razvodi.

Niko od porodice Džinović se nije oglašavao ovim povodom, a to se odnosi i na Đinu koja se u potpunosti povukla.

Sada se mlada influenserka vratila na društvene mreže objavom svoje fotografije u ogledalu koju je okačila na stori. Svojim izgledom, Đina Džinović je još jednom dala lekciju iz stila koji je očigledno nasledila od majke, te je kratku crnu haljinu ukombinovala sa jednim od najpopularnijih čizama sezone, takozvanim ‘ajkula’ čizmama brenda Givenchy, čija se cena kreće oko 3.900 dolara.

đina džinović
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence