Pretraži

Oduševljena gestom: Đina Džinović uživa u ljubavi, otkrila sve o posebnom iznenađenju joj je dečko priredio (FOTO)

Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:djinadzinovic

Popularna influenserka Đina Džinović otkrila je kako je proslavila Dan zaljubljenih.

Ljubavni život mlade influenserke već duže vreme intrigira javnost. Nakon prilično javne veze sa fudbalerom Andrejem Đurićem, Đina je uplovila u vezu sa izvesnim Andrejem Blagojevim, ali detalje njihovog odnosa je retko delila na društvenim mrežama.

Iako smo imali priliku da vidimo da par uživa u romansi, zajedničkim izlascima, kao i da joj je novi izabranik priređivao brojna iznenađenje, Đina nije želela da pokazuje njegov lik na svom profilu.

Razni influnserkini postupci su doveli do spekulacija o njenom ljubavnom životu, te su nakon što je izbrisala njihove zajedničke fotografije, kao i datum početka njihove veze sa Instagrama, mnogi posumnjali da je Đina raskinula sa izabranikom.

Međutim, ona je nedavno razrešila tu dilemu i tokom odgovaranja na pitanja pratilaca otkrila da je u srećnoj vezi već godinu i po dana.

„Da li si slobodna devojka“, pitao ju je neko.

„Nisam već godinu i nešto dana. Samo sam privatna kada je u pitanju moj ljubavni život“, razjasnila je Đina Džinović tom prilikom.

S obzirom na to da su mnogi parovi juče obeležavali Dan zaljubljenih, ona je podelila redak uvid u ovaj deo njenog života i otkrila da je jedan deo njenog poklon bio prelepi buket rozih ruža, koje je mlada influenserka slikala više puta i ponosna objavila.

„Kako je ovako lepo, napisala je ona u nizu fotografija.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Podsetimo, mlada influenserka se poprilično povukla sa društvenih mreža u poslednje vreme, a mnogi spekulišu da su u pitanju porodični razlozi. U poslednjih nekoliko nedelja, kroz medije se provlači vest da se Haris i Melina Džinović razvode, što porodica nije do sada komentarisala, tako da je ovo bila jedna od retkih situacija da je Đina nešto objavila na svom profilu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence