Pretraži

SREDNJA ŠKOLA, FITNES, VEZA SA BAKOM: Evo ko je Anja Bla (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/anjablaa

Anja se od malih nogu interesuje za fitnes, a od 17. Godine ozbiljno trenira. Završivši fitness kurs i proučivši pravilnu ishranu,ona je sertifikovani kondicioni trener. Anja se totalno posvetila svom fizičkom izgledu, a sada se posvetila pomaganju drugima da naprave isto, pa često na njenim društvenim mrežama imamo prilike da vidimo fotografije iz teretane.

Pored fitnesa, Anja je i poznata influenserka, te na Instagramu broji više od trista hiljada pratilaca, dok je na tiktoku prati oko 150 hiljada ljudi, a od kako je javnost saznala za vezu sa Baka Prasetom, ona pored svojih slika često objavi I fotografiju sa njim I njegovim psom Obijem.



Veliku popularnost stekla je nakon što je oblelodanila svoju vezu sa Baka Prasetom, za koju se mesecima unazad spekulisalo, ali oni nikada pre nisu pričali o tome. Međutim, Baka je nakon drame sa Kimijem, rešio da javno progovori o svom ljubavnom životu I da obelodani vezu sa Anjom.

Baka je vezu sa Anjom predstavio javnosti videom gde su slavili godišnjicu. Kako je u videu istakao, oni su se upoznali kada je ona imala 17. Godina a on 21. Godinu, međutim na prvu nisu odmah kliknuli, ali kasnije su ipak pali na šarm jedno drugog. Baka je otkrio da se viđaju već godinu dana, a da su u vezi četiri meseca, i kako je otkrio Anja je bila pored njega kada je prolazio kroz najteže situacije u karijeri, I da joj je vrlo zahvalan na tome.

Od kako su objavili da su u vezi, Anja I Baka se više ne ustručavaju da svoje zajedničke fotografije kače na društvenim mrežama, kao I da izbacuju zajedničke videe. Jednom prilikom istakao je da će Anja uskoro  otvoriti svoj jutjub kanal, na kojem će objavljivati raznorazni sadržaj. 

Novo izdanje emisije IDJTube News možete pogledati u videu ispod teksta.

 


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence