Pretraži

„Sramota me je moje sramote“: Baka Prase uskoro otkriva sve detalje finansijske situacije, priznao da samo ONI mogu da mu pomognu

Influence
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

U poslednjih nekoliko dana, popularni jutjuber Baka Prase se oglašavao nekoliko puta u vezi sa finansijskim problemima u koje je zapao, a sada je njegova najnovija objava izazvala buru među pratiocima.

Poznato je da se Baka pre više od mesec dana povukao zbog velikih dugova u koje je navodno upao, a svemu u prilog svedoči činjenica da je iznenada krenuo da rasprodaje svoje luksuzne automobile.

Po svemu sudeći jutjuber i njegova dugogodišnja devojka Anja Bla su raskinuli, što je influenserka nagovestila svojim objava iz drugog stana i otpraćivanjem Bake sa društvenih mreža.

Ona celu situaciju nije komentarisala, ali se nedavno ironično osvrnula na „momke koji prodaju kola koja su kupili devojci“, s obzirom na to da je Baka između ostalog prodao „Mercedesa“, kog joj je poklonio za rođendan pre mesec i po dana.

Pre samo par dana, jutjuber je na svojim društvenim mrežama otkrio da je uspeo da proda dva automobila, te da mu je ostao samo „Brabus“, koji je i dalje na prodaju, a sada stiže najnovije oglašavanje popularnog repera.

On je na svom Instagram storiju podelio da mu u ovom trenutku jedino njegova publika i njegovi verni fanovi mogu pomoći.

„Nemam drugog izbora, vi ste jedini koji možete da mi pomognete… Sramota me je, ali mi ništa drugo nije preostalo. Objasniću vam sve uskoro. Moram da snimim sve da vidite da ne lažem i da stvarno nemam drugog izbora. Hvala svima koji niste odustali od mene“, napisao je jutjuber.

Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Baka je potom dodao i da njegovi pratioci već u sledećih nekoliko dana mogu da očekuju klip na njegovom kanalu, u kom će im ispričati sve.

„Izbaciću video uskoro. Možda večeras, možda neki drugi dan, samo da se saberem i da smislim kako da vam tražim pomoć… Sramota me je moje sramote.“

Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence