Pretraži

Oglasio se Baka Prase nakon navoda o dugovima: Otkrio šta se dešava sa luksuznim automobilima, moli fanove samo za jedno

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Jutjuber Baka Prase prekinuo je višenedeljno ćutanje i otkrio detalje svoje finansijske situacije.

Pre mesec dana Baka je u toku jednog lajva na onlajn kockanju izgubio 80.000 evra, a potom je pokušao da povrati izgubljeni novac i svom dugu dodao još 160.000 evra.

On je tada na svojim društvenim mrežama naveo da je u ozbiljnom finansijskom problemu i dugovima, te da će se na neko vreme povući iz javnosti kako bi probao da reši problem.

Međutim ovo nije bio kraj malera koji je po svemu sudeći poterao jutjubera, već je po svemu sudeći došlo do raskida i sa dugogodišnjom devojkom Anjom Bla, koja se već neko vreme snima u drugom stanu i koja ga je i otpratila sa Instagrama, kao i njegovi dugogodišnji prijatelji.

I dok mnogi spekuliše da se radi o još jednom prenku popularnog jutjubera, on je u međuvremenu počeo da rasprodaje svoje skupocene automobile, među kojima se našao i „Mercedes“ kog je Baka Anji poklonio za rođendan.

On se sada, posle dužeg vremenskog perioda oglasio na svojim društvenim mrežama i otkrio da je uspeo da proda svoj „Lamborghini“, kao i „Mercedes“, te da je jedini ostao Bakin „Brabus“ za kog je influenser pre samo nekoliko meseci izdvojio pola miliona evra.

„Hvala svima, Lambo i Mercedes su prodati. Ostao još samo Brabus, javite ako znate nekog molim vas. Hitno, nije fiksna cena“, napisao je on.

Foto: Instagram printscreen/bakaprase

S obzirom na to da je imao i četvrti auto marke „BMW“, njegovi fanovi su se zapitali šta se dešava sa ovim automobilo, a sada je Baka otkrio da mu je on oduzet zbog neplaćanja rata.

„Za sve koji se pitaju šta se dešava sa BMW-om…Zbog dugovanja i neplaćenih rata koje su se nagomilale, a sada nemam odakle da ih platim, morao sam da vratim BMW-a lizing kući“, otkrio je Baka Prase.

Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence