Pretraži

„Šili su me na živo“: Janko se oglasio iz bolničkog kreveta, pa otkrio detalje nezgode koja mu se desila na Tajlandu (FOTO)

Influence
0
janko

Popularni jutjuber Stefan Janković pre nešto više od nedelju dana otputovao je na Tajland sa svojom dugogodišnjom devojkom Annom Lazarević, ali je sada otkrio da nije sve tako idilično.

U poslednjih nekoliko dana, Janko je svoje pratioce oduševljavao sadržajem sa ove egzotične destinacije. Pokazao je kako uživa na plažama, u njihovoj hrani, ali u brojnim aktivnostima.

Međutim, juče se jutjuberu dogodila neprijatna situacija zbog koje je završio u hitnoj pomoć. On je objavio fotku iz bolničkog kreveta, uz koju je napisao „Ništa me ne pitajte, tri konca“, što je zabrinulo njegove fanove.

Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

Janko je potom, kada se vratio u hotelsku sobu, odgovorio na mnogobrojne poruke i otkrio da je do ušivanja došlo zbog ujeda.

„Ujela me je kraba… LOL.“

Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

Kako su fanovi i dalje bili zabrinuti zbog stanja influensera, on se oglasio na svom TikToku i u klipu detaljno objasnio kako je došlo do nezgode.

„Iskreno mi se plače, braćo. Danas nam je poslednji dan u Puketu, na Tajlandu. Otišli smo na zalazak sunca, Anna, fan i ja, i iskopavamo rupu da ja uđem u rupu da snimim kao neki video i ‘ladno me pojede Keba Kraba. Kebu Krabu sam gledao u „Sunđer Bob Kockaloneu“. Keba Kraba onako smrdljiva, mala, šćapi me za nogu i fali mi ovoliko mesa. Ja reko nije mi ništa, odem ovde u njihovu bolnicu, druže tri konca, tri konca imam na nozi zbog Keba Krabe. Morao sam da primim neki tetanus ovde, na svaki godinu dana primam neki tetanus. Prošle godine na Zanzibaru, sad ovde na Tajlandu… Putovanja su za mene završena… Još su me šili na živo, nisam dobio anesteziju…“, otkrio je Janko vidno iznerviran zbog cele situacije.

@stefan_jankovicBaksuz najveći♬ Motivational – Vioo Sound

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence